ACDSee Professional 14.0.0.1705

ACDSee Professional 14.0.0.1705

Developer's description
Published by ACD Systems International Inc. on 16 Oct 2020

"ACDSee Photo Studio Professional 2019"

ACDSee Photo Studio Professional 2019

Ușoare. Rapid. Puternic. Acestea sunt doar câteva dintre nenumăratele calități ale consumabilelor ACDSee Photo Studio Professional 2019, pentru a oferi dezvoltării imaginii un avantaj competitiv și profesional. Aduceți cele mai bune rezultate în imaginile dvs. cu ajutorul unei uriașe instrumente de editare a RAW și a instrumentelor digitale de gestionare a activelor, proiectate pentru a vă eficientiza procesele. Această soluție stabilită oferă acum recunoașterea feței și recunoașterea facială, importul și exportul pentru presetări și acțiuni, mai multe opțiuni de manipulare a culorilor, instrumente suplimentare pentru stăpânirea completă a activelor dvs. și multe altele, făcând efortul să îndeplinească toate sarcinile esențiale fluxul de lucru al fotografiei. ACDSee Photo Studio Professional 2019 este disponibil acum numai pentru sistemele de operare pe 64 de biți.

Detectarea feței și recunoașterea facială
Organizarea nu a fost niciodată personală. Aplicația de detectare a feței și recunoașterea facială de la ACDSee Photo Studio Professional 2019 va găsi oamenii în fotografiile dvs., astfel încât să puteți numi persoanele fizice pentru căutarea și izolarea rapidă. ACDSee va afla imediat ce nume trebuie să pună la care se confruntă. Nu pierde niciodată bunicul din nou! Salvați orele de îngrijire manuală obositoare. Păstrați fotografii distinse după client, membru al familiei sau persoană de interes.

Editorul complet brut
Profitați la maximum de imaginile dvs. RAW cu suportul încorporat al Photo Studio Ultimate pentru peste 500 de modele de camere.
Pentru o libertate maximă, începeți cu datele brute captate de aparatul foto și transformați-l folosind expunerea, contrastul, culoarea, repararea, ascuțirea și alte instrumente detaliate.

Gestionarea activelor digitale fără efort
Găsirea, sortarea, mutarea, organizarea și partajarea a tot ceea ce aveți nevoie pentru o manieră completă asupra fluxului de lucru al fotografiei este chiar aici, la îndemână. Adăugați imagini, cuvinte cheie ierarhice, categorii și date despre locație. Identificați rapid fotografiile pentru procesarea ulterioară cu etichete vizuale sau etichete de culori personalizabile.

Requirements: Intel® or AMD processor with 64-bit support

What's new in this version: The Professional’s All-in-One ACDSee Photo Studio Professional 2021 is for photography professionals who want to perfect their imagery, save time with seamless batch processes, and conquer their image organization. Choose ACDSee and take the limit off your editing and organizational capabilities.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested ACDSee Professional on 16 Oct 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
ACDSee Professional Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (2 votes)
Excellent
Your rating
Your review