ACDSee Photo Studio Ultimate 16.0.3.3188.53

ACDSee Photo Studio Ultimate 16.0.3.3188.53

Developer's description
Published by ACD Systems International Inc. on 25 May 2023

"ACDSee Ultimate 2019"

ACDSee Photo Studio Ultimate 2019 - Cel mai important manager de resurse digitale din lume și editor RAW cu straturi, ACDSee Photo Studio Ultimate 2019 este răspunsul la nevoile dvs. grafice și de fotografiere creative. Renumită pentru capacitatea sa organizațională, puterea de editare parametrică a fotografiilor și straturile de ajustare bazate pe performanță, acest software îmbogățit de GPU vă ajută să obțineți mai repede în spatele obiectivului. Acum, cu o recunoaștere facială, chiar și mai multe moduri de a viza zonele nedorite ale imaginii dvs., controlul flexibil al culorilor, instrumentele care accelerează productivitatea DAM și multe altele, Photo Studio Ultimate facilitează împingerea granițelor și deblocarea potențialului creativ.

Detectarea feței și recunoașterea facială
Organizarea nu a fost niciodată personală. Instrumentul de detectare a feței și recunoașterea facială de la ACDSee va găsi oamenii în fotografiile dvs., astfel încât să puteți numi persoanele fizice pentru căutarea rapidă și izolarea. ACDSee va afla imediat ce nume trebuie să pună la care se confruntă. Nu pierde niciodată bunicul din nou! Salvați orele de îngrijire manuală obositoare. Păstrați fotografii distinse după client, membru al familiei sau persoană de interes.

Editorul complet brut
Profitați la maximum de imaginile dvs. RAW cu suportul încorporat al Photo Studio Ultimate pentru peste 500 de modele de camere.
Pentru o libertate absolută, începeți cu datele brute capturate de senzorul camerei dvs. și transformați-o nedistructiv în ceea ce doriți folosind expunerea, contrastul, culoarea, repararea, ascuțirea și alte instrumente detaliate.

Visionary Layered Editing
Adăugați straturi concepute pentru a obține ajustări și efecte individuale și reveniți la ele pentru a le modifica în orice moment. Cuplați straturile individuale cu orice filtru de mod de editare sau pentru reglarea libertății complete de manipulare a imaginii.

Gestionarea activelor digitale fără efort
Găsirea, sortarea, mutarea, organizarea și partajarea a tot ceea ce aveți nevoie pentru o stăpânire completă a fluxului de lucru al fotografiei este chiar aici.

Requirements: Microsoft® Windows® 7 (SP1), Windows® 8.1, Windows® 10 (64-bit editions only) & Windows® 11

What's new in this version: RAW Update 1.4.17.53 Support added: Canon EOS R6 Mark II, Canon EOS R8, Canon EOS R50 Fujifilm X-H2, Fujifilm X-T5 Hasselblad H5D OM System OM-5 Support improved: Fujifilm GFX 100S Hasselblad CFV II 50c Nikon D780, Nikon Z6 II, Nikon Z7 OM System OM-1 Sony Cyber-shot DSC-RX100 VA

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested ACDSee Photo Studio Ultimate on 25 May 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
ACDSee Photo Studio Ultimate Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (2 votes)
Bad
Your rating
Your review