Adobe Photoshop Lightroom Classic CC 2020 9.4

Adobe Photoshop Lightroom Classic CC 2020 9.4

Developer's description
Published by Adobe on 13 Aug 2020
 • Size

  237.25 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $9.99
 • Updated

  13 Aug 2020
 • Downloads

  45,878 (111 last week)

"Simplificarea fotografie de la a trage pentru a termina."

Adobe Photoshop Lightroom software-ul vă ajută să vă scoate cel mai bun din fotografiile tale, indiferent dacă sunteţi perfecţionarea o imagine, cautarea de zece, de prelucrare sute, sau mii de organizare.

Creaţi imagini incredibile care se mişcă publicul. Experiment cu frică de stat-of-the-art instrumente de editare nedistructive. Administra cu usurinta toate imaginile. Şi prezenta lucrările în aspecte de imprimare elegante, slide show, si galerii web, precum şi pe mai populare site-uri de photo-sharing. Totul de la în termen de o aplicare rapidă, intuitivă.

Lightroom Adobe este efortul de a angaja comunitatea fotografie profesională într-un mod nou, oferindu-vă posibilitatea de a lovi cu piciorul pneurile şi forma caracteristica a stabilit un nou instrument a fost creat doar pentru tine. În cele din urmă, am dori să fie cu adevărat Lightroom construit de la sol de fotografi, pentru fotografi, vă ajuta să rezolvaţi problemele de flux de lucru unic.

Adobe Lightroom este un produs nou, interesant construit de la sol pentru fotografi profesionişti. Acesta este un mod eficient, puternic pentru a importa, selecta, dezvolta şi prezenta volume mari de imagini digitale.

Adobe Lightroom vă va permite să-şi petreacă mai puţin timp organizarea şi sortarea imaginilor, astfel încât să aveţi mai mult timp pentru a trage de fapt şi de perfectă them.The Lightroom program are ca scop de a obţine feedback-ul de produs direct de la comunitatea de fotografie, prin intermediul site-ul web Adobe Labs, astfel că va fotografi au un impact în ceea ce Adobe de fapt nave.

Principalele caracteristici ...

Import

 · instrumente robuste pentru a se ocupa de lăstari mari
Procesa rapid un volum mare de lăstari prin importul automat, imagini ori de câte ori carduri de mass-media sau de camere sunt conectate la computer. Apoi, redenumi automat fişiere, organiza foldere, şi să facă ajustări nedistructive ca imaginile sunt importate.

 · de import / export presetări
Raţionalizarea importul şi exportul de fişiere prin salvarea setările frecvent utilizate în presetari stocate, pe care le poate aminti şi se aplică atunci când este necesar.

 · conversia automata la DNG
Dacă se doreşte, conversia în mod automat imaginile de la formate de fişiere la dispoziţia publicului Digital Negative (DNG), formatul în care acestea sunt importate, sau exporta cu uşurinţă fotografii de la Biblioteca în format DNG.

Administra

 · opţiuni multiple de vizualizare
Rapid găsi şi selecta cele mai bune fotografii cu opţiuni de afişare flexibile, cum ar fi vizualizarea Grila pentru grupuri de miniaturi, în vederea Loupe pentru reducerea la zero pe detalii fine într-o singură imagine, sau vizualizarea Compara pentru afişarea două sau mai multe imagini alăturate.

 · organizarea flexibilă a imaginilor
Pentru a aduce la biblioteci imagine voluminoase de gruparea fotografiilor stocate în colecţii. Creaţi colecţii pentru diferite sarcini sau subiecte, şi imagini de grup similare într-o colecţie de a le organiza în continuare.

 · Manual miniatura reordonare
Pune imaginile în ordinea în care aveţi nevoie de ele pentru orice sarcină special prin selectarea oricărui număr de lucrări în biblioteca dumneavoastră - continuă sau nu - şi apoi pur şi simplu glisând-le într-o locaţie nouă pe grila de start.

 · uşor al fişierelor redenumirea
A face fotografii mai uşor să găsească şi să păstreze, în scopul de sensibil, utilizand caracteristica redenumirea Lightroom. Pur şi simplu setaţi reguli de numire, şi Lightroom redenumeşte automat imaginile ca acestea sunt importate.

 · metadate sau grup ştampilarea
Organizarea şi adnota imaginile dvs. prin adăugarea de metadate într-o singură fotografie sau pentru grupuri de imagini selectate. Salvaţi seturi de metadate ca presetări, pe care le puteţi aplica cu un singur clic.

 · versiuni de imagine, fără duplicarea
Crearea ca multe versiuni alternative ale unei imagini ca doriti fără a supraîncărca pe hard disk. Apoi, comuta între versiunile cu un singur clic.

 · IPTC / EXIF ​​/ XMP metadate de sprijin
Citiţi, adăugaţi, editaţi sau un set cuprinzător de intrări de metadate, inclusiv IPTC, EXIF, şi date XMP.

 · ştampilei de metadate la ieşire
Ştampila de metadate esenţială -, cum ar fi notificarea drepturilor de autor, legende, şi cuvintele cheie - la locurile de muncă sau de imprimare a imaginilor exportate, astfel încât să puteţi căuta pe mai târziu.

 · Cuvant de sincronizare
Asiguraţi-cuvinte cheie consistent chiar şi dacă utilizaţi Lightroom pe două calculatoare diferite, de importul şi exportul de seturi de cuvinte cheie pentru fişiere externe, transferabile.

 · Offline imagine de management
Lucrul cu biblioteca imaginea dvs. în Lightroom chiar şi atunci când unele sau toate fişierele foto reale sunt stocate pe mass-media offline.

 · de rezervă Biblioteca Usor de CD / DVD
Ajutor asigura siguranţa şi conservarea fotografiilor de backup-le pe CD sau DVD, utilizând simple de unelte built-in.

 · simplă keywording
Organiza cu uşurinţă fotografiile dvs. şi a le face cu cuvinte cheie, care fac sens pentru tine. Atribuirea cuvinte cheie pentru o singură imagine sau grupuri de imagini selectate - doar să tastaţi şi să se aplice.

Dezvolta

 · Uşor de utilizat, balansul de alb, expunere, contrast şi controale
Rapid curbe perfecte pentru balansul de alb, expunere, şi tonul în imagini, inclusiv fişierele Camera Raw, cu controale slider familiare, sau pentru a introduce valori numerice pentru ajustările cele mai precise.

 · simplu încă puternic editor de curba de ton
Controla cu precizie tonalitatea şi contrastul imaginilor prin Repere individual de direcţionare, tonurilor medii şi umbre, folosind cursoarele şi controale vizuale.

 · Integrare cu Adobe Photoshop
Trimite imediat orice număr de imagini de la Adobe Photoshop (vandut separat) pentru editare avansată, şi să vedeţi modificările pe care le-aţi făcut reflectate în Biblioteca Lightroom atunci când aţi terminat.

 · avansată nuanţă, saturaţie, luminozitate şi editare
Consolidarea saturaţia culorilor şi eliminarea mulaje de culoare, în imagini cu control individual peste şase culoare variază de fiecare pentru a nuanţa, saturaţia şi luminozitatea.

 · Editarea fără distrugerea informaţiilor
Bucuraţi-vă de suport robust pentru formate de camere mai mult de 140 de prime, şi experimentul cu încredere. Ajustări vă face să imaginile din Lightroom nu vor altera datele originale, indiferent dacă sunteţi de lucru pe un JPEG, TIFF, DNG, sau un fişier brut al camerei.

 · Fast zoom
Verificaţi claritate, zgomot, sau mai mici detalii, cu zoom-ul aproape instant - o comandă simplă tastatură sau faceţi clic pe mouse comută între mărire de 100% şi o imagine completă a imaginii. Navigare fără probleme zone extrem de mărite folosind instrumentul Mână în panoul de examinare fotografie.

 · convenabilă înainte / după modul de comparaţie
Vezi un ecran side-by-side a imaginii original şi o copie care arată efectele modificările dvs. în timp ce le face, sau pentru a afişa înainte şi după ce statele în vedere împărţirea imaginii. Comuta între vizualizarea portret, fie şi modurile peisaj, şi a se vedea chiar imagini în "luminile" vedere.

 · reglaj fin negru-şi-alb conversii
Conversia imaginilor color în alb-şi-alb cu precizie. Glisante familiare vă permit să controleze contrastul şi detaliile pe baza culorilor din fotografia originala.

 · ajustări sincronizate între mai multe imagini
Editaţi un număr mare de imagini mai repede, prin crearea de presetari pe care le puteţi aplica la multe fotografii la o dată, sau a edita o imagine şi apoi sincroniza ajustări la alte fotografii pe care le selectaţi.

 · explicită istoria de urmărire
Refaceţi ajustări la orice imagine - panoului Istoric le urmăreşte în mod automat în timp ce editaţi - şi imediat a reveni la orice stare de fotografie pe care o alegeţi.

 · de praf Buster
Sterge petele de praf de la o imagine cu un singur click.

 · Uşor de utilizat, culturi şi îndreptaţi-unelte
Decuparea şi îndreptaţi-vă fotografiile într-o clipă.

 · de ochi roşii
Elimina rapid de ochi roşii atunci când apare în fotografii flash.

Prezentarea

 · rapidă, de înaltă calitate de imprimare
Rapid şi vizual formata imprimări de înaltă calitate, indiferent dacă lucrează cu o fotografie sau 100, pe o pagină sau mai multe. Amintiţi-machete preferate cu presetari salvate şi să se bucure de ieşire rapidă, chiar şi de fişiere de dimensiuni mari.

 · Live Preview de HTML sau Flash pe Web galerii
Creaţi HTML sau Adobe Flash galerii bazate pe web pentru prezentarea on-line, cu putin efort si nici o programare, şi a previzualiza rezultatele în Lightroom, înainte de a le publica pe site-ul tau.

 · un singur clic publicarea pe web
Salvaţi informaţiile de pe serverul de web în Lightroom ca o presetare FTP, şi apoi publicaţi Flash sau galerii HTML cu un singur click. Nu e nevoie mai mult de o cerere separată client FTP în fluxul de lucru a imaginilor.

 · show sofisticate de diapozitive
Utilizaţi controale simple în Lightroom pentru a crea şi să se joace spectacole elegante de diapozitive, şi includ muzică de fundal de la biblioteca dvs. de muzică digitală, inclusiv iTunes.

 · timbre Semnatura
Ştampila show de diapozitive, galerii web, si imprimate cu logo-ul studio sau de afaceri pentru o atingere profesionala adăugată.

Cerinte:

 Â · Intel Pentium 4 sau echivalent
 Â · 2GB de memorie RAM
 Â · 1 GB de spaţiu disponibil pe hard-disk
 Â · 1024 x768 ecran
 Â · CD-ROM

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan Adobe Photoshop Lightroom Classic for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (38 votes)
Very good
Your rating
Your review