Adobe Photoshop CC 2020 21.1.3.190

Adobe Photoshop CC 2020 21.1.3.190

Developer's description
Published by Adobe on 19 May 2020
 • Size

  0.24 KB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $9.99
 • Updated

  19 May 2020
 • Downloads

  16,224 (54 last week)

"Redefinirea imagini digitale."

Software-ul Adobe Photoshop, profesionale de editare de imagini standard şi lider al digitale Photoshop linia de imagistica, ofera mai mult din ceea ce îşi doresc.

Instrumente inovatoare creative vă ajuta să obţineţi rezultate extraordinare. Adaptabilitate fără precedent va permite să-Fit personalizat Photoshop exact la modul în care lucraţi. Şi cu manipularea de editare mult mai eficiente, de prelucrare, şi dosar, nu exista nici vă încetinesc.

Pentru a instala actualizarea Photoshop urmaţi aceşti paşi:
 · Dezactivează toate software-ul de protecţie antivirus.
 · Asiguraţi-vă că folder de pe hard disk ce conţine Photoshop este denumit "Adobe Photoshop CS5."
 · dublu-clic pe "AdobePatchInstaller" cerere. Dacă Updater rapoarte că nu poate găsi aplicaţia de a actualiza, dezinstala Photoshop CS5, reinstalaţi aplicaţia (folosind numele de dosar implicit "Adobe Photoshop CS5"), şi apoi executaţi updater.
 · Urmaţi instrucţiunile de pe ecran.


Principalele caracteristici ale Photoshop CS5 includ:

Panoramare şi zoom şi lichid de rotatie panza: Navigaţi în orice zonă a unei imagini cu noi, ultra-netedă de zoom şi panoramare. Menţineţi claritatea pe măsură ce măriţi la pixeli individuali şi editaţi uşor la cea mai mare mărire cu noua Grilă de pixeli. Şi de a folosi instrument revoluţionar Rotire Vizualizare nou pentru a porni lin canavaua pentru vizualizare fără distorsiuni la orice unghi.

Auto-amestec de imagini îmbunătăţite: combina o serie de imagini, fiecare cu o expunere diferite, culoare, punct focal şi - cu opţiuni pentru păstrarea tonurilor şi culorilor - într-o singură culoare, imagine corectată.

Masti panou: Creaţi şi editaţi rapid măşti din nou panou Măşti. Acest panou oferă toate instrumentele de care aveţi nevoie pentru a crea măşti editabile pixel şi vector-bază, pentru a ajusta densitatea şi conturarea progresivă a masca, selecta cu uşurinţă obiecte necontigue, şi mai mult.

De prelucrare a imaginii mai bună brut îmbunătăţită: bucura de calitatea superioară de conversie pe măsură ce procesaţi imagini brute cu industria-lider Adobe Photoshop Camera Raw 5 plug-in, care oferă acum corecţii localizate, vignetare post-decupaj, procesare TIFF şi JPEG, şi suport pentru mai mult de 190 de modele de camere.

Adâncimea extinsă a câmpului: a crea cu uşurinţă o singură imagine dintr-o serie de fotografii care au puncte focale diferite cu îmbunătăţită Auto-Blend Layers comandă, care amestecă culorile şi nuanţele lin şi extinde acum adâncimea câmpului, corectând automat vignetele şi distorsiunile obiectivului.

Industrie-lider de corecţie a culorilor: bucura de corecţia de culoare îmbunătăţită semnificativ cu instrumentele reproiectate Dodge, Burn, şi Burete, care acum păstrează în mod inteligent de culoare şi detalii ton.

Auto-aliniere a straturilor: Creaţi compoziţii corecte cu comanda îmbunătăţită Aliniere automată straturi comanda. Muta, roti, sau pot deforma straturi pentru a le alinia mai precis decât oricând înainte. Sau utilizaţi alinierea sferică pentru a crea panorame uimitoare.

Fişierul cu opţiuni de afişare: pur lucra cu mai multe fişiere deschise, utilizând afişare documentelor pe file sau n-up opinii.

Cerinţe de sistem:

- Intel Pentium 4 sau procesor AMD Athlon 64
- 1GB de RAM
- 1 GB de spaţiu disponibil pe hard-disk pentru instalare; spaţiu liber suplimentar necesar în cursul instalării (nu se poate instala pe dispozitive de stocare mobile bazate pe memorie flash)
- Ecran 1024x768 (1280x800 recomandat) cu calificat accelerare hardware OpenGL placă grafică, 16-bit color, şi 256 MB de VRAM
- Anumite caracteristici accelerate de GPU necesită suport pentru grafică Shader Model 3.0 şi OpenGL 2.0
- DVD-ROM
- Software-ul QuickTime 7.6.2 necesar pentru caracteristici multimedia
- Conectare la Internet în bandă largă necesară pentru serviciile online

Limitări:

- 30 de zile perioadă de probă

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Adobe Photoshop on 12 Nov 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Adobe Photoshop Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4.5/5 (14 votes)
Excellent
Your rating
Your review