Portrait Professional 11.3.4

Portrait Professional 11.3.4

Developer's description
Published by Anthropics Technology on 24 Aug 2019

"Asigurați-vă ca oamenii din fotografiile dvs. să arate fantastic"

Portrait Professional este un program de calculator sofisticat care a fost instruit in frumusete de sex masculin și feminin. Software-ul a fost demonstrat de sute de exemple de fotografii frumoase de chipuri umane, și folosind tehnici statistice sofisticate, care le-a învățat cum de a spori subtil fotografii pentru a le face mai frumoase.

Ce înseamnă acest lucru pentru tine? Aceasta înseamnă că puteți da fotografiile automat un "makeover celebritate" corectarea iluminat și de machiaj, eliminând petele și, în general, face subiectul arate cat mai bine posibil.

Portrait Professional nu necesită îndemânare artistică. Tot ce trebuie să faceți este să se identifice anumite puncte de pe fotografie - cum ar fi colțurile ochilor, iar marginile buzelor - și software-ul, apoi calculeaza modul de a face subiectul arate cel mai bine lor absolută.

Software-ul a fost instruit în toate aspectele legate de frumusete. Acesta vă permite să alegeți cât de mult pentru a spori lumina, textura pielii și chiar cât de multe riduri pentru a elimina. Este chiar vă permite subtil re-sculpteze fata pentru a face subiectul arate cat mai bine posibil.

Portrait Professional îmbunătățește persoane în același mod în care o iluminare bună și perfectă machiaj este folosit pentru a face pe cineva să se uite mai atractiv. Software-ul permite oricui să arate la fel de bine ca o celebritate într-o revistă.

Requirements: Windows 8, Windows 7, Vista, XP, or Intel Mac OS X (10.5 or later)

What's new in this version: Major improvements

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Portrait Professional on 20 Sep 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Portrait Professional Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (2 votes)
Very good
Your rating
Your review