Corel PaintShop Pro 2021 23.1.0.27

Corel PaintShop Pro 2021 23.1.0.27

Developer's description
Published by Corel on 23 Oct 2020
 • Size

  6.47 MB
 • License

  Adware
 • OS

  Windows
 • Price

  $79.99
 • Updated

  23 Oct 2020
 • Downloads

  28,619 (1 last week)

"Tot ce ai nevoie pentru a crea fotografii fantastice!"

Esti dezamagit de cat de rau te uiţi într-o fotografie? Poate are nevoie de doar un pic digital, touch-up în jurul marginilor.

Corel PaintShop este un instrument editor grafic care se poate folosi pentru a crea rapid cu aspect profesionist, imaginile făcând clic pe doar câteva butoane.

Cu PaintShop vă puteţi organiza imagini, prin selectarea rapid, sortarea, şi de rating le.

Prin Express Lab puteţi edita rapid imagini, în timp ce modul Editor completa vă permite să accesaţi cele mai recente tehnologii pentru un makeover profesionist.

Şi după ce aţi terminat imagini manipulare, le-a pus într-o prezentare, se numără chiar şi un clip video HD, iar apoi arăta prietenilor tăi.

PaintShop are câteva caracteristici interesante, inclusiv cele care nu necesită prea mult timp şi efort dedicat pentru o anumită imagine.

De exemplu, cu un Photo Fix treaptă şi o eliminarea zgomotului pas, va face un singur clic, şi PaintShop va configura imaginea în consecinţă.

Desigur, acest lucru este recomandat atunci când vă confruntaţi cu defectele comune într-o imagine.

În Express Lab există, de asemenea, o opţiune numită "sugerează Settings", în cazul în care se aplică în mod automat PaintShop efecte la o imagine. Este foarte util dacă sunteţi nou la editare de imagine, sau dacă sunteţi în criză de idei.

În colecţia inteligentă vă puteţi organiza fotografiile de an, de rating, de vârstă, şi altele.

În caz contrar, PaintShop are unele efecte interesante poţi să te joci cu, cum ar fi rotative oglindă, şi Time Machine.

Cererea instalat foarte bine, şi nu a folosit prea multe resurse de calculator.

Toate în toate, Corel PaintShop este un instrument de mare pentru a avea pe computer. Este uşor de utilizat, extrem de bine organizat, şi cu unele caracteristici interesante.

Principalele caracteristici ...

Redesigned spaţiu de lucru:
 Â · Bucuraţi-vă de un flux de lucru mai natural în reproiectat PaintShop interfaţa Pro X4. Circule liber între cele trei zone file de a gestiona, ajusta şi editarea fotografiilor. Răsfoiţi, eticheta şi organiza colecţia de fotografii în creştere în spaţiul de lucru Gestionare. Găsiţi mai frecvent utilizate instrumente pentru remedieri rapide, în spaţiul de lucru Ajustare. Exploreaza instrumente puternice în spaţiul de lucru pentru editare foto Editare în profunzime, compoziţia imaginii şi design grafic.

Filmat Panel Info:
 Â · Tot ce trebuie sa stii despre imaginea ta, inclusiv camera foto a fost împuşcat cu şi setările, este disponibil la o privire.

Dual monitor de sprijin:
 Â · Organizaţi-vă fotografiile pe un ecran de editare în timp ce pe de altă parte.

Centrul de instruire:
 Â · Obţineţi informaţii utile despre vopsitorie sarcini Pro, de comandă şi instrumente. Pagina de start a Centrului de învăţare urmează un flux de lucru bazat pe sarcini, astfel încât să puteţi obţine informaţiile de care aveţi nevoie la orice etapă a procesului de editare a fotografiilor.

Viteză şi performanţă:
 Â · cu actualizări de performanţă, care includ optimizări GPU, PaintShop Pro X4 interfaţă este rapid şi să răspundă pentru o mai plăcută experienţă de editare a fotografiilor.

În timp real rezultate:
 Â · Noise Reduction, vibratie, Tone Mapping şi multe alte efecte în timp real vă permite să vedeţi rezultatele în timp ce lucraţi.

Nou! Ridicat Dynamic Range (HDR) modul:
 Â · Creaţi fotografii perfect expuse sau imagini uimitoare suprarealiste cu noul modul HDR. Modulul vă permite să îmbinaţi fotografii luate de la diferite expuneri sau experimenteaza cu intervalul tonal de imagini. Încercaţi-l cu imagini luate prin caracteristica de auto-bracketing pe DSLR.

Foto Blend:
 Â · Acum puteţi combina elemente de la mai multe fotografii ale aceleiaşi scene pentru a crea fotografia perfecta. Scoateţi masini nedorite sau persoane dintr-o scenă de stradă. Sau de a îmbunătăţi o fotografie de grup de a lua cele mai bune zambeste dintr-o serie de fotografii.

Umple de lumină şi claritate:
 Â · Luminaţi umbre, fără a schimba restul de imagine cu lumina de umplere şi de filtru de claritate. Este un mod simplu de a atrage atenţia la detalii subtile şi de a creşte textura şi adâncimea de fotografii.

Selectiva Focus:
 Â · obţine efectul de scumpe prelate de schimbare, fără lentile de cost! Focus selectivă a vă permite să transforme o scenă într-o lume in miniatura. Puteţi utiliza, de asemenea, să adăugaţi profunzime de câmp şi a estompa detaliile distrag atenţia.

Vinietă în vigoare:
 Â · atragem atenţia la punctul focal al fotografiei, prin aplicarea unui clasic de frontieră stins în jurul marginilor. Utilizaţi glisoarele intuitive pentru a controla aspectul marginilor prin alegerea forma, culoarea şi tonul, şi ajustarea suma de blur, stralucire, si penaj.

RAW Lab:
 Â · Ia o privire mai bine la imaginile cu o suprafaţă mai mare de previzualizare în Laboratorul de RAW. Histograma îmbunătăţită vă permite să ajusteze rapid imaginile şi noua caracteristică de recuperare culminant vă ajută să restauraţi detaliile în zonele supraexpuse.

Straturile de ajustare:
 Â · Utilizaţi straturi pentru a proteja imaginea originală, în special cu editarea complexă, cum ar fi adăugarea de elemente, crearea de compoziţii de imagine, sau aplicarea de accesorii artistice sau text.

Smart Carver:
 Â · Perfect elimina obiecte dintr-o imagine cu o calitate profesionala. Smart Carver, de asemenea, vă permite să extindeţi sau contracta obiecte, fără distorsiuni.

Extractor obiect:
 Â · integrat obiect Extractor izolează o objectâ???? Chiar şi cazuri dificile, cum ar fi părul şi nestatornic Fura neclar animal de companie???? Astfel încât să poată fi copiate pe un fundal nou sau un nou context pot fi lipite în spatele ei.

Makeover instrumente:
 Â · Asiguraţi-vă că oamenii din fotografiile tale arata cel mai bine lor, cu instrumente care sunt distractiv şi uşor de utilizat. Ajutor subiecte sa arate mai subtiri în câteva secunde, albi cu ochii injectaţi, riduri fine, petele de vopsea pe o plajă şi scoateţi.

Instrumente sofisticate de clonare:
 Â · uşurinţă elimina defectele şi obiecte din fotografii şi completaţi în spaţiul cu conţinut din altă zonă a imaginii.

Scratch Remover instrument:
 Â · zgârieturi de reparare şi de crăpături pe fotografiile prin completarea acestora, în potrivire cu conţinut de la zona înconjurătoare.

Scripting:
 Â · Economisiţi timp prin crearea de script pentru a automatiza comune de editare foto acţiuni.

Screen Capture personalizat:
 Â · cu uşurinţă de captare de imagini direct de pe ecran pentru a fi utilizate în prezentări, ghiduri de instruire şi alte materiale.

Avansate instrumente de urzeală:
 Â · Twirl, extinde sau contracta zone ale unei imagini pentru a crea efecte interesante sau makeovers extreme model.

Vector instrumente de editare:
 Â · Desenarea şi editarea obiectelor vectoriale, si combina elemente artistice cu fotografii pentru a crea desene sau modele unice.

Art Media perii:
 Â · Bucuraţi-vă de posibilităţi infinite de creaţie cu opţiunile pentru pensulă extinse în PaintShop Pro X4.
 Â · Web unelte grafice

 Â · Salvare şi optimizarea imaginilor pentru web completă, cu imagini de cartografiere, felierea şi rollover.

Cerinte:

 Â · procesor de 1,5 GHz (2 GHz sau mai mult recomandat)
 Â · Microsoft DirectX 9
 Â · 1 GB de RAM (2 GB sau mai mult recomandat)
 Â · 3 GB de spaţiu liber pe hard disc
 Â · rezolutie minima: 1024 x 768 (24-bit color)
 Â · compatibil cu Windows DVD-ROM pentru instalare
 Â · conexiune la Internet este necesar pentru caracteristicile online
 Â · CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD + R sau arzătorului (pentru a crea discuri de backup şi PhotoSafe discuri rapide)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Corel PaintShop Pro on 23 Oct 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Corel PaintShop Pro Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (27 votes)
Very good
Your rating
Your review