Video Fun Box v2 2.75

Video Fun Box v2 2.75

Developer's description
Published by Jellypie Software Ltd on 30 Dec 2020

"Creati uimitoare Loops video!"

Vizitați http://www.jellypie.co.uk pentru informații complete cu privire la Video Fun Box!
Fundal Propunerea bucle video sunt vitale pentru adăugarea de interes vizual pentru meniuri de fundal pe DVD, sau ca un fundal pentru muncă ecran albastru în productii video comercială în. Cererea pentru bucle video, fără sudură nu a fost niciodată mai mare.
Materiale filmate Stock Video Companiile sunt mai mult decât fericiți să furnizeze cererea pentru bucle de video, dar nu e nici o îndoială despre asta, secvențe video comerciale bucle video sunt scumpe și puteți fi sigur că filmul va alege de ei va apărea în sute de alte productii. Daca vrei munca ta să stea afară din mulțime, atunci ai nevoie de o sursă de înregistrări video de fundal unic.

Acest lucru este în cazul în care video Fun Box 2 vine swinging în la salvare! Precum și oferirea de facilități comprehesive înclinarea video 3D, Video Fun Box 2 poate fi de asemenea folosit pentru a crea uimitoare bucle video, fără sudură în viitor la cel mai scurt timp! Acesta dispune de un ușor de utilizat sistem de animație cadru cheie care face crearea de filme fără sudură bucle joc copilului.

Requirements: OpenGL Compatible Graphics Card

What's new in this version: Keyframe Animation, Generates Seamless Video Loops

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Video Fun Box v2 on 2 Feb 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Video Fun Box v2 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (5 votes)
Very good
Your rating
Your review