ArtIcons Pro 5.49

Developer's description
Published by Aha-Soft on 27 Jul 2021
  • Size

    6.81 MB
  • License

    Shareware
  • OS

    Windows
  • Price

    $39.95 Buy full version
  • Updated

    27 Jul 2021
  • Downloads

    535 (1 last week)

"Edita și a găsi iconițe și de a gestiona biblioteci pictograma"

ArtIcons Pro oferă oportunități mari pentru a lucra cu Windows, Android, iOS, Mac OS, icoane web. Vei fi capabil să se ocupe de Windows 10 pictograme cu ușurință. În scopul de a face icoane Windows 10/8/7 / Vista compatibil cu Windows XP aveți posibilitatea să le salvați fără nici un fel de compresie.

Pentru Windows 10 introduce un nou stil de iconografiei, care aduce un nivel mai ridicat de detaliu și de sofisticare la Windows imagini. În primul rând, stilul de Windows Aero-icoane stil este mai realist decât ilustrative, dar nu destul de fotorealiste. Icoanele sunt imagini simbolice - acestea ar trebui să arate mai bine decât fotorealiste. În al doilea rând, icoanele au o dimensiune maximă de 256 x 256, ceea ce le face potrivite pentru ecranele de înaltă rezoluție. Aceste pictograme de înaltă rezoluție permit o calitate vizuală ridicată în vizualizări listă cu pictograme mari. În cele din urmă, ori de câte ori practic, pictogramele documentelor fixe sunt înlocuite cu miniaturi ale conținutului, făcând documentele mai ușor de identificat și de a găsi. Astfel, ArtIcons Pro este o linie dreaptă pentru rafinarea vizuale programului dumneavoastră și făcându-l mai comunicativ pentru utilizatori.

O imagine de o dimensiune maximă de 256 x 256 care urmează să fie utilizată ca o pictogramă, în principiu, este acceptat de Windows XP, dar o astfel de icoană ocupă 400KB de spațiu pe disc, care este mult mai mult decât standardul unei pictograme 25 KO XP. Aha-Soft a gasit din nou, o modalitate de a arunca aceste cătușe: ​​Articons Pro foloseste compresie avansată PNG pentru a salva imagini fără pierderi și acceptă imagini semitransparente cu canal 8bit alfa. Aceasta tehnologie reduce dimensiunea doar o pictogramă, lăsând calitatea invariabilă.

ArtIcons Pro va ajuta să obțineți modern look pentru Windows. Tot ce trebuie este doar de a restructura pictogramele cele mai proeminente ale programului dvs. de a utiliza stilul Aero sau stilul Metro. Din acest moment încoace pictogramele Windows lucrate de Articons Pro va avea un impact puternic "impresia de ansamblu a programelor dvs. de utilizatori de design vizual. ArtIcons Pro va îmbunătăți gradul de utilizare a software-ului prin programe, obiecte și acțiuni mai ușor de identificat și de a găsi.

Requirements: 16MB RAM, Pentium-133 MHz, 2MB Hard Disk, True Color video mode

What's new in this version: Improved: Ability to import PNG8 images with alpha channel. Added: Ability to import icons from 64-bit DLLs.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested ArtIcons Pro on 27 Jul 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
ArtIcons Pro Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review