Adobe Photoshop Lightroom Classic for Mac CC 2020 9.2.1

Adobe Photoshop Lightroom Classic for Mac CC 2020 9.2.1

Developer's description
Published by Adobe Systems Incorporated on 14 Apr 2020
 • Size

  394.15 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Mac OS
 • Price

  $149.00
 • Updated

  14 Apr 2020
 • Downloads

  5,537 (5 last week)

"Import, selectaţi şi de a dezvolta imagini."

Adobe Lightroom este noua modalitate eficientă de fotografi profesionişti pentru a importa, selecta, prezenta şi de a dezvolta volume mari de imagini digitale.

Astfel încât să puteţi petrece mai puţin timp de sortare şi rafinarea fotografii, şi mai mult timp de fapt, le fotografiaţi.

Adobe Lightroom "interfaţa curat, elegant, literalmente iese din drum şi vă permite să vizualizaţi rapid şi de a lucra cu imaginile pe care le filmate astăzi, precum şi mii de imagini pe care le va trage pe parcursul carierei dumneavoastră.

Deoarece nu există două fotografi lucra la fel, Adobe Lightroom se adaptează la fluxul de lucru, nu invers.

Precise, fotografie specifice ajustări vă permit să amendeze ton imagini menţinând în acelaşi timp cel mai înalt nivel de calitate a imaginii de la captare, prin ieşire. Şi cel mai bun din toate, ruleaza pe computere mai frecvent utilizate, chiar şi notebook-uri utilizate pe locaţie.

Creaţi imagini incredibile care se mişcă publicul. Experiment cu frică de stat-of-the-art instrumente de editare nedistructive.

Administra cu usurinta toate imaginile. Şi prezenta activitatea dumneavoastră, în aspecte de imprimare elegante, slide show, si galerii de web, precum şi pe mai populare site-uri de photo-sharing. Totul de la în termen de o aplicare rapidă, intuitivă.

NOTĂ: Pentru a descărca versiunea de probă Lightroom, va trebui să vă conectaţi cu ID-ul Adobe.

Principalele caracteristici ...

Creativitate şi flexibilitate:
Fără distrugerea informaţiilor de mediu:

 Â · Set creativitatea liber într-un mediu de editare nedistructivă, care incurajeaza experimentarea. Imaginile originale sunt întotdeauna în condiţii de siguranţă nemodificate, şi este uşor de a inversa pasii tai sau de a salva mai multe versiuni de orice fotografie.

Superior de procesare a imaginii:

 Â · Obţineţi cele mai bune absolută de la imagini cu state-of-the-art controale de procesare a imaginilor care lucrează cu fişiere de prime de la modele de camere mai mult de 290, precum şi formatele JPEG, TIFF, si alte fisiere. Face ajustări precise generale sau în zonele vizate corecte. Dodge şi arde, se convertească la negru-şi-alb, cereale add, reducerea zgomotului, a regla claritatea, de a crea vignete, şi mai mult.

Selectiva editare perie:

 Â · extinde controlul creativă cu o perie flexibil, care vă permite să ajustaţi zonele selectate de fotografie doar pentru aspectul dorit.

Urmărirea de editare ajustări:

 Â · face ajustări multiple la o imagine păstrând în acelaşi timp libertatea deplină de a anula greselile tale sau să încercaţi ceva diferit mai târziu. Panoul Istoric urmăreşte automat modificările dvs. cu uşor de înţeles, intrările de text pe măsură ce editaţi. Adauga stabilit puncte în panoul de la orice timp, astfel încât vă puteţi întoarce imediat la acele versiuni ale fotografiei.

Înainte de a-şi-după compararea:

 Â · Obţineţi o perspectivă mai clară a eficienţei de ajustări de editare de vizualizarea unei imagini originale de către partea laterală, cu o versiune de fotografie care arată efectele de editări pe măsură ce le face.


Tonul şi culoarea:
Avansat negru-şi-alb de conversie:

 Â · Obţineţi de control puternic, subtil de-a lungul calităţile de tonuri care face sau rupe-negru imagini alb. Glisante familiare vă permit să ajustaţi exact amestecul de informaţii de la opt canale de culoare, atunci când conversia în tonuri de gri.

Instrumente simplificate curba de tonuri:

 Â · face ajustări rapide, intuitive, la cele mai importante, tonurilor medii, şi umbre în imagini, cu slidere sau intrări numerice. Sau faceţi clic pe orice regiune din fotografie pentru a ajusta în mod direct o parte a curbei, care corespunde valorii tonale din această regiune.

Avansat nuanţă, saturaţie, luminozitate şi editare:

 Â · Consolidarea culoare saturaţia culorilor şi eliminarea aruncă cu control individual asupra opt canale de culoare pentru fiecare nuanţă, saturaţie şi luminozitate.


Detaliu şi de corecţie:
Superior de reducere a zgomotului:

 Â · Realizarea uimitoare, cu aspect natural rezultatele de la imaginile ISO ridicate, cu toate-stat-of-the-art tehnologie de reducere a zgomotului. Ai wonâ???? Nu au nevoie de mai mult de whatâ???? E construit în Lightroom 3 pentru a obţine cele mai curate imagini de la orice ISO.

Inteligent ascuţire:

 Â · Asiguraţi-ascutite, imagini naturale, indiferent dacă acestea sunt destinate pentru printuri, slide show, sau produsele galerii online, web. Inteligent ascuţire vă permite să îmbunătăţiţi detaliu, fără a introduce artefacte dăunătoare, şi vă puteţi adapta de ascutit pentru utilizări finale diferite.

Red-eye îndepărtarea:

 Â · remedia imediat ochi roşii din fotografiile Flash.

Film de cereale de simulare:

 Â · Utilizaţi glisoarele pentru a controla cu uşurinţă suma, mărimea, şi rugozitatea de cereale pe care le puteţi adăuga la imaginile dvs. pentru a simula aspectul de film.

Lentile de corecţie:

 Â · rapid şi uşor perfectiona imaginile prin reducerea în mod automat, cum ar fi defecte de lentilă distorsiuni geometrice, aberatiile cromatice, vignetarea şi cu un singur clic-profile. Chiar si imaginile de la cele mai bune obiective vor fi îmbunătăţite.

Perspectiva de corecţie:

 Â · obţine mai multe rezultate cu aspect natural, prin aplicarea de corecţie puternică, perspectiva nedistructiv la imagini. Reduce sau elimina distorsiunile care pot apărea, de exemplu, atunci când ia o fotografie cu camera de sus amintit, cauzand clădirile par a fi înclinat înapoi din imagine.

Praf-busting:

 Â · cu uşurinţă îndepărtarea petelor distrag atentia si scantei, în imagini, cu un singur clic.
Raţionalizarea fotografia dvs. DIGITAL:

 Â · stimula creativitatea ta, economisi timp, şi bucuraţi-vă fotografie mai mult cu un asistent rapid, intuitiv, care vă oferă instrumentele de care aveţi nevoie pentru a gestiona eficient, edita, si prezenta imaginile.

Economisind timp si eficient de lucru:
Una set de instrumente pentru sarcinile de fotografie dvs.:

 Â · Ia dvs. esenţiale de fotografie digitală într-un pachet care include ceea ce ai nevoie pentru a gestiona, perfect, şi prezenta toate imaginile.

Suport pentru fişiere video:

 Â · simplifica munca ta imagini de gestionare video şi fotografii, în aplicarea eficientă aceeaşi. suport pentru fişiere video de la majoritatea camerelor digitale SLR vă permite să gestionaţi cu uşurinţă atât fotografii statice şi video, în Lightroom 3 Biblioteca.

Un clic pe ajustări pentru mai multe imagini:

 Â · Economisiţi timp atunci când prelucrarea imaginilor, prin aplicarea aceloraşi dezvolta setările pentru toate fotografiile dintr-un grup, la o dată folosind presetari sau caracteristica de sincronizare. De exemplu, corectarea expunerii de la o sedinta foto întreg sau de a converti toate imaginile alb-negru.

Strâns Photoshop de integrare:

 Â · Selectaţi una sau mai multe fotografii şi apoi deschideţi-le automat în Adobe Photoshop pentru a efectua detaliate, pixel-nivel de editare sau să fuzioneze mai multe fotografii într-o panoramă, o fotografie cu interval dinamic ridicat, sau un compozit creativ. După efectuarea de modificări, în Photoshop, a se vedea rezultatele imediat înapoi în Lightroom.

Performanţă rapid pe toate platformele:

 Â · Viteza de zi cu zi sarcini de imagini şi procesa imaginile mai rapid, profitând de cross-platformă pe 64 de biţi. Utiliza capacităţile de memorie avansate de manipulare a ultimului Mac OS şi sistemele de operare Windows.

Imagine versiuni:

 Â · Sa Lightroom urmări modificările pe care le face la o imagine în panoul Istoric, cu cât mai multe puncte de set de amintit ca tu a alege. Apoi comuta între versiunile de fotografie, cu un click de mouse.

Imagine Watermarking:

 Â · încorpora cu uşurinţă identitatea sau brand-ul si logo-ul, în imagini cu mai multe opţiuni de personalizare aspectul lor. Instrumentul Watermarking vă permite să se aplice de text sau grafice filigrane la o fotografie cu dimensiune reglabila, poziţia, şi opacitate.

Intuitivă de mediu:

 Â · Fiţi mai productiv şi eficient, şi bucuraţi-vă de libertate şi de creativitate, care vine de la lucrul cu lume-clasa instrumente perfect concepute pentru locuri de muncă. Mediu intuitiv şi control ale Lightroom sunt uşor de stăpânit şi vă permite să rapid şi uşor îndeplini sarcinile de fotografie.

Accelerată de performanţă:

 Â · Ia-vă sarcinile de fotografie digitală făcut rapid şi să aibă mai mult timp pentru a trage şi de a promova munca. Deja performanţă rapidă a fost accelerat în mod dramatic în Lightroom 3, economisind timp de la prima privire la imaginea finală.

Pripon fotografiere:

 Â · imediat de import şi a vizualiza imaginile ca le trage cu captare legaţi, disponibil pentru camere selectaţi. Foloseste-l pentru a face o verificare imediată, extrem de detaliată a împuşcat dvs., iluminat, sau de instalare de fotografiere. Sau pentru a obţine un feedback imediat de la clienţi sau subiecte.

Dezvoltarea presetări:

 Â · Economisiţi timp prin aplicarea instantaneu priviri de imagini favorite. Când aţi perfecţionat un aspect pe care vă place în mod special pentru o imagine???? un high-contrast negru-alb-efect sau un aspect de culoare supersaturated, de exemplu, un???? pur şi simplu să salvaţi setările ca presetare şi se aplică la fotografii pe celelalte la orice moment. Multe presetări sunt incluse cu Lightroom, şi mii mai mult sunt disponibile la nivel mondial comunitate înfloritoare de fotografi Lightroom şi experţi.

Suport pentru fişiere video DSLR:

 Â · Profitaţi de suport pentru fişiere video de la majoritatea camerelor digitale SLR, care vă permite să gestionaţi cu uşurinţă şi de a organiza atât fotografii statice şi fişierele video de pe partea adversă.

Monitor multiple de sprijin:

 Â · Obţineţi viteza chiar mai mult şi eficienţa prin utilizarea unui al doilea monitor pentru a mări spaţiul de lucru.

Instrumente de a gestiona şi a rafina mai multe imagini de la o dată:

 Â · automat de import, redenumire, de grup, chiar şi prelucra orice număr de imagini de la camere sau carduri de memorie al camerei în care te conectezi la computer.


Organizarea şi gestionarea:
Instrumente extinse de gestionare a imaginii:

 Â · Profitaţi de un set puternic de funcţii de gestionare a imaginii pentru a organiza fotografiile, rata de flexibil şi eticheta lor, şi de a le găsi cu uşurinţă o gamă largă de etichete de metadate şi informaţii.

Mai multe opţiuni de vizualizare:

 Â · A se vedea şi evalua imaginile rapid şi în mod clar utilizarea vederea Grid pentru a căuta grupuri mari de fotografii, Compara scopul de a vedea imaginile selectate parte de către parte, şi scopul de Loupe pentru a mări pe cele mai mici detalii. Imediat comuta între vizualizări, cu un singur clic.

Zoom rapid:

 Â · Verificaţi pentru claritate şi de critică a vedea detalii mici, de panoramarea şi în afară de orice zonă a unei fotografii cu comenzi simple, tastatură sau un click de mouse.

Colecţii:

 Â · mod flexibil fotografii de grup în conformitate cu criteriile de logica sau de organizare care funcţionează cel mai bine pentru modul în care lucraţi şi subiecte te împuşc. Este la fel de uşor ca selectarea fotografiilor şi denumirea de colectare. Recall colecţii cu un singur clic, şi să modifice cu uşurinţă conţinutul lor, în orice moment.

Offline foto de management:

 Â · de lucru cu fotografiile din bibliotecă Lightroom chiar şi atunci când de fapt fişierele imagine sunt stocate pe mass-media, cum ar fi hard discuri externe sau discuri DVD care nu sunt în prezent conectate la computer.

DNG de conversie:

 Â · Asigurarea largă de compatibilitate şi de securitate de arhivare a fişierelor dvs. de proprietate prime format de imagine prin conversia acestora în format DNG universal. Conversia fişierelor deja în biblioteca de la orice moment, sau converti imagini la import.


Găsirea, căutarea, sortarea şi imagini:
Redenumirea fişier:

 Â · face imaginile mai uşor de a găsi şi a sorta prin crearea unui sistem mult mai logic şi util numirea decât numele de fişiere implicite oferite de aparatul de fotografiat. Apoi redenumiţi fotografii mod individual, în loturi, sau în mod automat ca acestea sunt importate de la aparatul de fotografiat, carduri de memorie, sau foldere pe calculator.

Simplu, personalizat keywording:

 Â · Urmăriţi-vă fotografiile cu cuvintele cheie care fac sens pentru un???? doar tastaţi şi se aplică.

Manual de fotografie de sortare:

 Â · Liber sorta fotografiile dumneavoastră în orice ordine preferi prin selectarea orice număr de imagini la o bibliotecă???? contiguă sau nu???? şi apoi le glisaţi la o locaţie în reţea. Este atât de simplu.

Metadate sau grup ştampilarea:

 Â · Adăugaţi informaţii la fel de mult la o fotografie ca iti place, fie individual, fie în grupuri de imagini selectate. Depozitaţi seturi de metadate ca presetări şi să le aplice pentru a o fotografie sau pentru a sute, cu un singur clic.

Căutare avansată şi sortare:

 Â · Folosiţi o gamă largă de căutare, sortare şi metadate puternic de filtrare criterii pentru a gasi rapid doar fotografia pe care doriţi, dacă biblioteca conţine sute de imagini sau a zeci de mii.

IPTC / EXIF ​​/ XMP metadate de sprijin:

 Â · Asiguraţi-vă fotografiile pentru a identifica mai uşor, urmări, găsi, şi analiza. Lightroom acceseaza, conserve, şi vă permite să editaţi un set cuprinzător de intrări de metadate, inclusiv standardul IPTC, EXIF, XMP şi de date.

Importul sau exportul de cuvinte cheie stabileşte:

 Â · Crearea unui sistem de urmărire şi de categorizare imaginile cu cuvinte cheie şi apoi sincroniza cu uşurinţă că între sistemul de computere diferite. Exportul de cuvinte cheie pentru a pune fisiere externe, şi seturi de import ori de câte ori este nevoie. Este simplu de a le transfera de la un calculator sau utilizator la altul.


Importul şi exportul:
Imagine uşor de import:

 Â · Economisiţi timp cu imaginea rapid importul. Interfaţa de import LY proiectat este uşor de configurat şi de navigare, cu indicaţii clare ale vizuale în cazul în care fotografiile vor fi amplasate şi modul în care acestea vor fi organizate după ce le-am importat.

Ştampila Metadate la import:

 Â · eficient de gestionare a combina sarcinile de imagine prin aplicarea de metadate personalizate sau prestabilite de metadate pentru imagini în timp ce le importaţi.

Economie de timp prestabilite de import sau de export:

 Â · uşurinţă salva setarile folosite frecvent, cum ar fi metadatele, cuvinte cheie, reguli de denumire, şi mai mult. Aplicaţi presetări oricând, inclusiv la import, şi de a crea presetări personalizate de export.

Ştampila de ieşire pe metadate:

 Â · Adaugă timbre de metadate cu dumneavoastră drepturile de autor, instrucţiuni pentru a va contacta, sau alte informaţii pentru fiecare fotografie de a imprima sau trimite.
Avea un impact:

 Â · exprima creativitatea si viziunea, şi să facă un impact cu fotografie folosind extrem de flexibile, personalizate aspecte de imprimare, spectacole elegante de diapozitive, galerii web, sau online de photo-sharing site-uri.

De imprimare:
Mai flexibil de imprimare aspect:

 Â · Prezentaţi activitatea dumneavoastră în mai multe formate de creativă, utilizând aspecte extrem de personalizate de imprimare, pe care le puteţi salva ca şabloane reutilizabile. Cu instrumentul de imprimare personalizat crearea de aspect, glisaţi doar o imagine sau mai multe fotografii pe o pagină şi redimensiona sau repoziţionaţi-le cum doriţi.


Partajarea:
De partajare online de integrare:

 Â · partaja imagini cu uşurinţă pe Facebook, SmugMug, şi Flickr, un serviciu de Yahoo!. Încărcaţi-vă fotografiile direct de la aceste site-uri de partajare online din cadrul Bibliotecii Lightroom 3. Când prietenii sau comentarii clientilor poştale şi marinarilor de pe galerii, aveţi posibilitatea să vedeţi imediat feedback-ul lor în Lightroom 3 Biblioteca alături de imagini.

One-click publicare pe site-ul tau:

 Â · Export HTML sau Adobe Flash Player galerii compatibile web direct la Web într-un singur click. Salva doar informaţiile de pe serverul web ca o presetare FTP, şi nu este nevoie de o cerere separată.

Uşor de-la-partajare video slide show cu muzica:

 Â · Vedeţi fotografiile dvs. pentru clienti, prieteni, familie sau cu mai mult stil şi atmosferă cu ajutorul show elegante de diapozitive cu muzica. Slide show sunt o briza de a crea, şi le puteţi împărtăşi cu uşurinţă de a le exporta ca video, chiar şi în înaltă definiţie.

Galerii Web de ieşire la HTML sau Flash:

 Â · uşurinţă prezenta fotografiile într-un HTML sau Adobe Flash galeria Web Player compatibil, pe care aveţi posibilitatea să examinaţi înainte de publicare. Economisiţi timp prin încărcarea galeria dvs. direct de la Lightroom 3, şi prin utilizarea galeria de şabloane â???? o selecţie de template-uri elegante, este deja construit în Lightroom, şi se pot crea si salva propria ta.

Cerinte:

 Â · 2GB de memorie RAM
 Â · 1 GB de spaţiu disponibil pe hard-disk.
 Â · rezoluţie a ecranului de 1024 x768.
 Â · CD-ROM.

Limitări:

 Â · 30 de zile perioadă de probă.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Adobe Photoshop Lightroom Classic for Mac on 21 Oct 2017 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Adobe Photoshop Lightroom Classic for Mac Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (2 votes)
Good
Your rating
Your review