Picture Organizer 7.7

Developer's description
Published by Accessory Software on 26 Feb 2016

"Find, Organizați, vizualiza, edita, Print, e-mail imagini."

Find, Organizați, Display, edita, imprima, și E-mail imagini și fotografii. De asemenea, puteți găsi, reda și organiza fișiere multimedia, inclusiv video audio și fișiere MP3. Un Slide Show este inclus pe care le oferă, cu sute de efecte de tranziție între vizualizarea imaginii, și joacă WAVE, MIDI sau muzică în format MP3 în fundal. Puteți tăia și lipi secțiuni ale unei imagini într-un alt
imagine, adăuga mai multe cuvinte de text sau fraze pentru o imagine sau o imagine folosind numeroase fonturi și culori, forme și se adaugă la imaginea folosind milioane de culori. Aceste tehnici pot fi utilizate pentru a face felicitări pentru orice ocazie, și poate fi e-mail pe internet.
Imagini, documente și fișiere multimedia pot fi organizate prin Albume cu fotografii fără a schimba locatia imaginii de pe disc. Puteți crea pachete de imagine care pot fi trimise și primite pe internet prin e-mail. Imagini într-un pachet poate include descrieri și comentarii care pot fi ușor primite și integrate într-un alt album foto. Vizualizare și raport complet capabilități sunt prevăzute pentru albumele foto și pachete de imagine.
Microsoft Window Media Player Componenta este parte a programului, astfel încât să puteți juca Audiovideo, MP3, și alte fișiere acceptate de Windows Media Player. Listele pot fi făcute din dosare care conțin diferite tipuri și categorii de fișiere care sunt localizate rapid cu un clic pe un buton. Fișierele pot fi localizate cu dispozitiv / Folder / File Explorer cu capabilități de căutare. Când sunt găsite imagini, ele sunt ușor adăugate la curent Album foto sau Picture Package. Fotografiile sunt afișate doar prin dublu click pe numele fișierului. Utilizarea Deschideți meniul opțiunii fișier va afișa un fișier, și este util pentru a deschide fișiere în rețea. Pachete pot fi exportate pentru dischete, CD-RW Rom, Zip, sau Discuri Jazz. Pachetele exportate pot fi ușor importate în Organizator imagini de pe un alt calculator, păstrarea comentarii și toate celelalte informații. Captura AVI și WMV Clipuri video la JPG Still Shots. Salva imagini în baza de date.

Requirements: 128 Mb RAM, 100 Mb Free Disk Space, VGA, Super VGA,XGA monitor,Internet Explorer

What's new in this version: Add SSL support to EMail Module.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Picture Organizer on 26 Feb 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Picture Organizer Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review