Flash Media Show (Standard) 1.0

Flash Media Show (Standard) 1.0

Developer's description
Published by http://www.flashpioneer.com on 21 Mar 2016
 • Size

  2.90 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0.00
 • Updated

  21 Mar 2016
 • Downloads

  271 (1 last week)

"Perfect face, publice si partaja fotografiile dvs."

Flash Media Show este o prezentare de materiale multimedia și soluție de management, care este ușor de instalat și implementa cu capacitatea excelenta de prezentare grafic.

* Oferta controlul deplin de a vizualiza imagini
 Flash Media Show ofera utilizatorului control complet pentru a vizualiza imaginile. Cu funcția de skip, șurub, zoom in și zoom out vă puteți bucura de imagini de 360 ​​de grade. Și modelul de bara de instrumente de imagine simplă și scurtătura acestuia vă permit să răsfoiți imaginile doar cu clicuri. Puteți descărca chiar și imaginile din mediul HTTP.
* Furnizarea de elegant de prezentare de diapozitive
Acest produs vă oferă o prezentare de diapozitive neted și atractiv. Și puteți seta și schimba opțiunile de joc implicite de Flash Media Show, cum ar fi interval de timp, efecte de tranziție și să se joace repetiție. Doar prin câteva click-uri, puteți avea albumul la fel de frumos și elegant cum doriți.
* Adauga efecte de tranziție fantastice
Există poloneză efecte de tranziție implicit în Flash Media Show pentru a face poza sau album sa arate frumos și plin de bucurie. Ce e mai mult, Flash Media Show ofera utilizatorilor open source de efectul de tranziție astfel încât este ușor pentru tine de a face propriile lor efect de tranziție în mod liber. Și filtrul interior de efecte de tranziție este stabilit în produs.
* Furnizarea de cadru flexibil pentru limbă, piele, logo-ul și anunțuri
Există diferite skin-uri frumoase pentru tine de a alege. Flash Media Show chiar vă oferă codul sursă liberă și deschisă a pielii de piele, logo-ul și Ad astfel încât să puteți schimba și personalizate albumul a face să meargă perfect cu blog-ul sau site-ul de stil. Acest produs acceptă engleză, chineză standard și Taiwan chineză ca implicit. De asemenea, acesta susține custiomization, il poti schimba pentru limba dumneavoastră liber.
* Produs cu User-friendly GUI
Aceste produse vă oferă un panou de control direct și convenabil. Cu shortcut clar și rapid, chiar poate avea de lucru în jos, cu drag-and-click-uri.

Requirements: .net framework 2.0,flash player,

What's new in this version: *Offer full control s to view pictures*Provide stylish slide show presentation*Add fantastic transition effects*Provide flexible setting for language, skin, logo and ad*Produced with User-friendly GUI

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Flash Media Show (Standard) on 21 Mar 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Flash Media Show (Standard) Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review