Picnam Digital Photo Renamer 2.1.1

Picnam Digital Photo Renamer 2.1.1

Developer's description
Published by Black Hill Software on 27 Aug 2014

"Redenumirea și adăuga comentarii la fotografii digitale."

Redenumirea fotografii digitale rapid și ușor. Dă fotografiile digitale nume semnificative. Redenumirea este la fel de simplu ca să tastați noul nume și apăsarea Enter. Nu este necesară clic dreapta sau navigarea prin meniuri.
Picnam foloseste la fel de mult a ferestrei în care este posibil pentru a afișa imaginea. Click pe imagine pentru ao mari la dimensiunea completă și zoom pe mici detalii.
Puteți marca imagini ca te duci prin lista apoi muta, copia, șterge sau redenumiți-le ca un grup.

Funcția vrac redenumire vă permite să redenumiți un grup de imagini utilizând modele, inclusiv părți din vechiul nume, numere de incrementarea și un contor.
Redenumi în masă include, de asemenea, o funcție pentru a adăuga zerouri în numele de fișiere care au avut numere de secventa adăugat, de exemplu "Picture (2)", astfel încât acestea vor fi sortate corect în toate programele.

Adăugați comentarii la fotografiile care sunt stocate în fișiere text cu fotografii. Folosind fișiere text înseamnă că sunt ușor de găsit și ușor de citit de către oricine, fără software special.

Picnam este, de asemenea, util pentru vizualizarea fotografiilor. Enter avansuri cheie de la o imagine la alta, iar la finalul dosarul Picnam poate avansa la următorul folder în mod automat, făcându-l ușor pentru a căuta o colecție de fotografii care durează mai multe dosare.

Un vizualizator gratuit este de asemenea disponibil, astfel încât oamenii să poată vedea fotografiile cu conținutul fișierului textul afișat cu fotografie.

What's new in this version: Minor bugfixes and Vista compatibility

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Picnam Digital Photo Renamer on 27 Aug 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Picnam Digital Photo Renamer Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review