Picture Reporter 1.5.0

Developer's description
Published by Webfoot.Net on 16 Jun 2015
 • Size

  7.57 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $39.95
 • Updated

  16 Jun 2015
 • Downloads

  336 (1 last week)

"Print poze cu legende ca un album / raport."

Dacă sunteți obosit de imagini lipire într-un album sau un raport sau încercarea de a obține un program de birou la aspectul și imprima imaginile, aveți nevoie Picture Reporter!

Picture Reporter permite oricui pentru a imprima un set de imagini cu comentarii personalizabile și legende ca un album de fotografii sau raport. Deși este potrivit în special pentru întreprinderile care au nevoie pentru a imprima un raport care include documentație pictural, este la fel de ușor de folosit pentru crearea de albume foto personale interesante.

Programul va prelua imagini de la unitatea floppy, CD-ul, sau hard-disk cu o-un singur click pe butonul, sau puteți naviga la orice director. Selectați numai imaginile pe care doriți sau selecta toate imaginile cu un singur clic.

Fotografiile pot fi imprimate de la 1-până la 8-up pe o pagină și fiecare imagine poate include un titlu și / sau comentariile de mai sus sau mai jos de imagine. Fiecare pagină poate include un singur sau divizat antet și un subsol. Tipul și dimensiunea fontului sunt, de asemenea, ușor de schimbat. Fotografiile pot fi rearanjate prin pompare sau "defilare", permițând utilizatorului flexibilitatea necesară pentru a crea aspectul potrivit. Opțiunile de imprimare includ previzualizare cu zoom și o gamă de pagini de imprimat. Dimensiuni de hârtie sunt Letter, Legal și A4.

În plus față de adăugarea de imagini la un proiect, puteți adăuga, de asemenea, cadre goale, care pot fi utilizate ca ghiduri ar trebui să aveți nevoie pentru a lipi într-o fotografie.

Când salvați un proiect imagine, veți avea opțiunea de a salva imagini cu proiectul sau pur și simplu a salva o legătură cu imaginile. Prin salvarea o legătură, mai degrabă decât imaginile reale, fiecare proiect are spațiu considerabil mai mic pe disc.

Suporta exportul de Microsoft Word.

Deși ajutor on-line este disponibil prin apăsarea tastei F1 sau faceți clic pe butonul Ajutor, Picture Reporter este atât de prietenos, utilizatorii rareori va trebui să-l acceseze.

Acest program merge direct la punct și dă rezultate foarte bune.

Requirements: WinXP

What's new in this version: 1.4.0. New release.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Picture Reporter on 16 Jun 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Picture Reporter Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review