ACDSee 24.0.0.1652

ACDSee 24.0.0.1652

Developer's description
Published by ACD Systems International Inc. on 16 Oct 2020

"ACDSee Photo Studio Home 2020"

ACDSee Photo Studio Home 2020 - cel mai bun manager de active digital pe piață

Ca un amator practic, colecția foto continuă expansiune și aveți nevoie pentru a menține fluxul de lucru care curge. Cu instrumente urgentarea de gestionare a activelor digitale, productivitatea și editarea și distribuirea foto, ACDSee Photo Studio Home 2020 cutii un pumn de valoare. Acum, oferind de detectare a feței și recunoaștere, mai multe coșuri de imagine pentru colectarea de active din întreaga hard disk, o mai bună gestionare a cuvintelor cheie, de conversie a fișierelor în loturi, și duplicat constatare, Home este umplut cu instrumente bazate pe eficiență pentru a vă ajuta să inspire prietenii, familia, și adepți.

Face Detection & recunoaștere facială (64-bit)
Organizarea nu a fost niciodată personal. instrument ACDSees de detectare a feței și recunoaștere va găsi oamenii din fotografiile dvs., astfel încât să puteți numi persoanele pentru căutarea rapidă. Păstrați fotografiile de client distins, membru al familiei, sau o persoană de interes. ACDSee vor afla imediat ce nume să pună la care se confruntă, chiar sugerând posibile meciuri. Salvați ore de skimming manuală plictisitoare căutând fotografiile de nenumit, auto-numit, și a sugerat nume. Apoi încorporați date se confruntă în fotografii pentru păstrarea în condiții de siguranță.

Adaptabilitatea și securitate
Obțineți fișiere de la echipa de peste Dropbox sau OneDrive sau o copie de rezervă de lucru existente, cu acces direct la nor unități rădăcină de sincronizare în modul Gestionare în cadrul.

Pune fișierele în multe cosuri
Crearea de până la cinci coșuri de imagine pentru a aduna și organiza imagini și fișiere media de la peste tot pe hard disk. Nume coșuri individuale de imagine și de a le folosi pentru a vizualiza cu ușurință, edita sau partaja conținutul lor.

Îmbunătățirea Duplicate Finder
Găsiți duplicate pe o varietate de foldere și locații. Redenumirea sau șterge duplicate detectate pentru a menține colecția de fișiere sub control.

Conversia îmbunătățită lot
Conversia mase de fișiere în alte formate dintr-un dialog convenabil, accesibil.

Îmbunătățirea gestionare a cuvintelor cheie
ACDSee acum vine pre-încărcate cu o varietate de seturi de cuvinte cheie eșantion utilizabil rapid.

Requirements: Intel® Pentium® 4 or AMD Athlon® processor Intel i3 or better processor recommended

What's new in this version: For the home photographer, ACDSee Photo Studio Home 2021 lets you take your photography and your image organization to the next level. For 2021, you get access to new filters and features that optimize your workflow and editing process so you can make your images award winners.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested ACDSee on 16 Oct 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
ACDSee Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (31 votes)
Good
Your rating
Your review