FastPictureViewer Codec Pack 64 bit 3.8.0.97

FastPictureViewer Codec Pack 64 bit 3.8.0.97

Developer's description
Published by Axel Rietschin Software Developments on 30 Jul 2017

"32/64 biți decodor imagine de pachet pentru Win7, Vista"

FastPictureViewer Codec Pack îmbunătățește pentru Windows 8.x desktop, Windows 7 și Vista Explorer 32/64 biți cu suport pentru miniaturi, vizualizare completă și căutare metadate pentru 45+ formate de imagine și mai mult de 540 de modele de camere digitale, cu suport timp a cele mai noi și de la toți producătorii importanți, cum ar fi Canon, Nikon, Olympus, Samsung, Sigma, Panasonic, Leica si multe altele. Utilizatorii pot previzualiza toate imaginile lor ca miniaturi sau să le deschidă în Windows Photo Viewer pentru o vizualizare mai mare, ceea ce face mult mai ușor pentru a găsi fișiere vizual direct din Windows Explorer, fără a fi nevoie de a deschide orice editor de imagine, economisind utilizatorilor o mare parte din timp.

Requirements: Windows 10 Desktop, Windows 8.x Desktop, Windows 7, Windows Vista or Windows XP SP3, 32-bit or 64-bi

What's new in this version: Version 3.8.0.97 addresses a technical issue with Windows 10, where the Codec Pack sometimes gets un-registered when certain Windows updates are applied.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested FastPictureViewer Codec Pack 64 bit on 30 Jul 2017 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
FastPictureViewer Codec Pack 64 bit Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (9 votes)
Good
Your rating
Your review