Opera browser 37

Opera browser 37

Developer's description
Published by Opera Software AS on 5 Sep 2016
 • Size

  0.69 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  5 Sep 2016
 • Downloads

  20,995 (80 last week)

"Opera - Browserul rapid, gratuit și sigur."

Browserul Opera va aduce mai multă viteză, mai multă siguranță și mai multe modalități de a descoperi conținutul de pe web. Acum, cu blocarea ad-built-in.

Iată câteva dintre caracteristicile cheie care vă vor ajuta să profitați la maximum de navigare pe internet:

* Opera are o interfață intuitivă și elegant, care este integrat cu Windows, Mac si platforme Linux.
* Opera este primul browser major pentru a integra un ad-blocker nativ: se bucură de un ad-free web și încărcarea paginilor web de până la 90% mai repede.
* Dacă aveți o conexiune lentă, de exemplu, pe rețelele congestionate Wi-Fi și 3G, puteți mări viteza de navigare cu caracteristica Opera Turbo.
* Caracteristica de știri Opera vă aduce cele mai recente articole și alte conținuturi interesante din întreaga lume, direct la pagina de start a browser.
* Cu marcaje vizuale Opera, care nu sunt disponibile în orice alt browser implicit, aveți posibilitatea să organizați site-urile preferate într-o galerie cu miniaturi de pagini.
* Speed ​​Dial vă permite să păstrați cele mai importante site-uri de la un clic distanță: adăugați site-uri miniaturi pentru browsere pagini și le-grup începe în dosare, după cum este necesar.
* În Opera lui add-on-uri catalog, puteți obține peste 1700 de extensii pentru a personaliza browser-ul. De la note și în bara laterală browser mesageri la funcții avansate de dezvoltator - se amestecă și extensii de potrivire pentru a obține o experiență de navigare perfectă.
* Pick up ce navighează în Opera pe un alt computer sau dispozitiv mobil prin sincronizarea marcajelor, filele deschise și alte date de navigare în nor.
* Odată ce o nouă versiune este disponibilă, Opera actualizează în mod automat, astfel încât să nu pierdeți cele mai recente caracteristici și îmbunătățiri de securitate.

Noi adăugăm în mod constant îmbunătățiri mai mici și mai mari, și avem o mulțime de actualizări în conducta.

Dar, Opera nu este doar despre caracteristici interesante. Sale despre experiența dvs. pe web - mai multe informații, mai mult conținut, mai distractiv, mai multă comunicare. Au fost fericiți să livreze acest lucru pentru milioane de oameni din întreaga lume. Dă-o încercare - descărcați browser-ul nostru de astăzi și să se alăture familiei Opera!

Requirements: Pentium 4 CPU, 128MB RAM, 110MB disc space

What's new in this version: - Updates to the Chromium version 31 - Access to camera and/or microphone, including support for HTML5 media access. - Themes from addons.opera.com can be installed through the theme manager. - Navigate back and forward between pages in a tab's history - Drag tabs between open windows

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Opera browser on 5 Sep 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Opera browser Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (45 votes)
Very good
Your rating
Your review