VZOchat Video Chat 6.3.5

VZOchat Video Chat 6.3.5

Developer's description
Published by VideoPort LLC on 10 May 2020

"Gratuit și ușor de utilizat aplicație video chat"

Ușor de utilizat, aplicația software mic de free chat video, de comunicații și mesagerie instant prin Internet de pe orice bandă largă sau chiar conexiune dial-up. Acesta funcționează cu cele mai multe PC-uri și camere web și nu necesită abilități speciale pentru a utiliza. Suport de rețea avansate permite conexiuni atunci când ambii utilizatori sunt în spatele unui firewall și funcționează chiar și prin HTTPS și șosete proxy-uri. NAT perforare (PNS), tehnica este implementat în program, care permite conexiuni directe în multe configurații de rețea. Software-ul oferă calitate video buna, cu suport video full-screen și o facilitate de reducere a zgomotului pentru camere USB zgomotoase.
VZOchat include o caracteristică de înregistrare video, care permite să înregistreze conversație video în cazul în care partidul este de acord. Acesta conține un codec video de proprietate, care a fost special conceput pentru comunicarea video online la lățimi de bandă de conexiune mai mici de la 30 la 512KBit / s.. Această versiune a multiconferencing activat, cu conferințe video de grup de până la 120 de participanți. Programul include protecție împotriva apeluri nedorite și de gestionare lista de ban.
Această aplicație are o agendă cu statut prezența utilizatorului și informații detaliate de utilizator cu o fotografie. Software-ul acceptă pachete de limbă descărcate.

Requirements: DirectX 7.0, Pentium III-700

What's new in this version: Automatic sensitivity boost was introduced for quite microphones in group video conferences.

 • Updated

  10 May 2020
 • Downloads

  1,765 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested VZOchat Video Chat on 10 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
VZOchat Video Chat Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (9 votes)
Very good
Your rating
Your review