Email Addresses Processor 2009 1.63

Email Addresses Processor 2009 1.63

Developer's description
Published by TweakMarketing on 25 Oct 2014

"Extragerea numele proprietarului și adresele de e-mail"

EAP este decizie foarte eficient si convenabil pentru companiile de e-commerce. Acest program vă va ajuta să facă și să corecteze listele de clientii dumneavoastra pe baza datelor de corespondență.

Acest program destinat pentru extragerea nume de proprietari și adrese de e-mail de la bazele de date locale clientilor de e-mail (Microsoft Windows Mail (Windows Vista), Microsoft Outlook, Microsoft Exchange (prin MAPI), Mozilla Thunderbird, The Bat!, Etc), și păstrați-l de a depune sau MS Excel documentul.

EAP este un instrument universal care permite pentru a procesa fișierele în diferite formate și cutiile poștale ale majorității de corespondență internă, inclusiv Outlook Express, MS Outlook, Windows Mail, Thunderbird, The Bat!, Qualcomm Eudora, etc

EAP permite tocmai pentru a extrage adresele conform mesajele determinate. În acest scop se folosește un set de condiții. În condițiile puteți folosi expresii regulate.

EAP are o MS Office user-friendly 2007 ca interfață grafică și wizard-ușor de utilizat, care vă va ajuta pentru a extrage datele necesare de la clietns de e-mail de mai multe clicuri de mouse.

Requirements: Intel or AMD based PC

What's new in this version: Interface improvements;Bugfixes

  • Updated

    25 Oct 2014
  • Downloads

    255 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Email Addresses Processor 2009 on 25 Oct 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Email Addresses Processor 2009 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review