Emailsmartz Email Sender 2.0

Emailsmartz Email Sender 2.0

Developer's description
Published by Emailsmartz Email Sender on 21 Apr 2019

"Expeditor E-mail în masă pentru Email Marketing Direct."

Emailsmartz Email Sender este un software profesional pe care le puteți folosi pentru publicitate și pentru a efectua newsletter-ul de marketing. Email Sender vă permite să adăugați o legătură de dezabonare de e-mail vă trimite la un număr mare de destinatari pentru buletine informative și de publicitate e-mail. În acest caz, este util pentru abonații care doresc să renunțați la mesajele dumneavoastră ca ei trebuie doar să faceți clic pe link-ul de dezabonare. Șabloanele de-a construit de Email Sender vă ajută să creați e-mailurile. Caracteristicile includ:
-Email Sender are directă trimiterea caracteristică, deoarece este capabil de a trimite e-mailuri fără un server SMTP și ocolește server de mail ISP-ul dvs. și se uită în sus la e-mail servere excahange destinatarului de a trimite mail-uri direct la destinatari în mod automat.
             -Software-ul vă ajută să vă pentru a personaliza mesajele de poștă electronică, prin utilizarea celor cinci template-uri de designer încorporate în interiorul.
             -Email Sender software-ul trimite email-uri la o viteză foarte mare cu tehnica multithreading. E-mail trimite viteza normală a acestui software este de 50000 de e-mailuri într-o oră.
             -Software-ul puternic face mai ușor pentru tine de a trimite email-uri la mii de destinatari sau abonaților în vrac.
             -Instrument volum mare de corespondență sprijină fișiere atașate în orice format și, de asemenea, mai multe dispozitive, inclusiv text și HTML.
             -Suporta multi-atașamente; formate atât text, cât și HTML sunt acceptate.
             -Software-ul profesional este ușor de utilizat și poate fi configurat în câteva minute.

Requirements: Pentium-133 CPU, 64 MB RAM

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Emailsmartz Email Sender on 21 Apr 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Emailsmartz Email Sender Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (3 votes)
Good
Your rating
Your review