Outlook Express Email Saver 5.0

Outlook Express Email Saver 5.0

Developer's description
Published by MazePath Software on 31 Aug 2013

"salvați e-mail modalitate ușoară, oriunde."

# 1 Cele mai populare Outlook Express Utility

... salvați e-mail modalitate ușoară, de orice unitate, cu backup-uri automate programate.

De asemenea, salva Address Book și Internet favorite! Oricine poate crea și restaura arhive de e-mail cu Outlook Express E-mail Saver.

Este corespondenta de afaceri, finanțe personale, precum și alte informații sensibile vulnerabile la un accident de hard disk? Este vulnerabil la un virus e-mail nou? Ai duplicat e-mailuri pe care le-ar plăcea să scape de, dar nu aveți timp pentru a merge prin fiecare e-mail unul câte unul? Doriți să ștergeți toate e-mail de la un anumit expeditor, sau de un anumit subiect? Puteți face totul cu un singur click folosind Arhiva Pro! Nu ștergeți e-mail aveți nevoie pentru a păstra, și nu locuiesc cu aglomerarea de e-mail spam-ului, cumpara Arhiva Pro acum și să obțină controlul asupra Outlook Express e-mail.

Cu Outlook Express e-mail Saver vă puteți salva cu ușurință e-mail, și îl puteți salva oriunde! Salvați-l pe o dischetă, o unitate Zip, sau un CD formatat și ia-l cu tine. Da, Arhiva Pro comprimă chiar adresa dvs. de email pentru a economisi spațiu! Nu exista comenzi criptice, doar să faceți clic și de a salva, și atunci când sunteți gata faceți clic și de a restabili totul înapoi, exact așa cum a fost înainte.

Protejați e-mail acum cu Outlook Express E-mail Saver. Nu există nici un risc: satisfactia dumneavoastra este garantat 100%, deci cumpara ACUM! Dacă nu sunteți convins, descărca gratuit și încercați să-l pentru o săptămână. Veți descoperi cât de simplu este de a proteja resursa cel mai important - informațiile. Nu puteți pierde cu e-mail Saver!

What's new in this version: automatic scheduled backups, group backup, delete duplicates, delete by variable (sender, date, subject), much more ...

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Outlook Express Email Saver on 31 Aug 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Outlook Express Email Saver Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review