MessageViewer Lite email viewer 4.5.4

MessageViewer Lite email viewer 4.5.4

Developer's description
Published by Encryptomatic LLC on 22 May 2020

"Viewer pentru Msg și fișiere de e-mail eml."

Dacă sunteți în căutarea pentru un vizualizator de e-mail simplu, care este dezvoltat profesional și a sprijinit, apoi Mesaj Viewer Lite este pentru tine! Construita pentru utilizatorii non-tehnici care doresc doar să faceți clic pe un .msg sau e-mail .eml l-au deschide, funcții MessageViewer Lite chiar dacă Outlook nu este instalat pe un calculator. De asemenea, se deschide fișiere winmail.dat.

Fișierele atașate e-mail sunt accesibile cu drag-and-drop. Trimite e-mail a imprimantei. Funcția de auto-actualizare păstrează curent software-ul. Schimbarea asocierile de fișiere sistem de operare pentru Msg și fișiere eml în orice moment din cadrul software-ului.

MessageViewer Lite are caracteristici care administratorii de sistem pot aprecia. Este disponibil ca un fișier .msi, cu înregistrare linia de comandă, și operează într-un mediu Citrix / Terminal Services.

Dacă aveți nevoie de un vizualizator mai completă de e-mail cu caracteristici care pot exporta mii de .msg sau e-mailuri eml în diferite formate (inclusiv PDF) apoi caută Pst Viewer Pro de pe acest site. Pst Viewer Lite este mare, fratele a MessageViewer Lite.

Încercați Mesaj Viewer Lite gratuit timp de 14 zile. În cazul în care nu este cel mai usor de utilizat viewer de e-mail pe care le-ați încercat vreodată, atunci nu-l cumpere!

Requirements: DotNet Framework 4.5 or later

What's new in this version: Enhancements and updates

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested MessageViewer Lite email viewer on 17 Mar 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
MessageViewer Lite email viewer Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review