Postbox 7.0.37

Postbox 7.0.37

Developer's description
Published by Postbox, Inc. on 21 Nov 2020
 • Size

  45.53 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $29.99
 • Updated

  21 Nov 2020
 • Downloads

  1,103 (5 last week)

"Un nou mod de a lucra cu mesajele de e-mail."

Cutia poștală vă va permite să gestionați cu ușurință mai multe conturi de poștă electronică din aceeași interfață. Cutia poștală vă ajută să profitați la maximum de mesajele dvs. de poștă electronică, oferind modalități puternice noi de a găsi, utiliza și vizualiza mesajele și conținutul de e-mail, a vă organiza viața profesională și a-ți rezolva problemele.

Cutia poștală funcționează în spatele scenei pentru a cataloga totul în e-mail. Înseamnă totul: orice text, fiecare contact, o adresă și o legătură. Fiecare imagine, document și atașament. Totul este în catalog și este tot ce poate fi căutat.

Doar faceți clic pe fila Imagini pentru a vedea o galerie de miniaturi a fiecărei imagini din fiecare mesaj sau fila Atașamente pentru a naviga prin documente, fișiere și multe altele. Și din moment ce Postbox face tot catalogarea pe calculatorul propriu, confidențialitatea și confidențialitatea informațiilor dvs. de e-mail este păstrată.

Principalele caracteristici ale Postbox includ:

Căutare puternică a mesajului:
 · Cutie poștală ușurează căutarea aproape a oricăror conturi de e-mail. Utilizați panoul Căutări pentru a căuta rapid după criteriile mesajelor, sau pentru utilizatorul de alimentare, utilizați operatori de căutare de la "Mary" sau "Subject: vacation" direct în caseta de căutare. Cutia poștală înțelege termenii de căutare, cum ar fi "după ultima luni" sau "înainte de iunie 2008." Și dacă doriți să găsiți un anumit cuvânt sau o expresie, există un mod de previzualizare a textului, care vă ajută să eliminați exact ceea ce căutați.

Căsuțele de căutare:
 · Utilizați Tab-urile căutării Postbox pentru a găsi instantaneu atașamente, imagini, link-uri și contacte - fără a fi nevoie să căutați mesaje prin care să găsiți ceea ce aveți nevoie. Bara de acțiune din partea de jos a fiecărei fila de căutare vă permite să faceți lucruri utile din căutările dvs., cum ar fi crearea unui nou mesaj dintr-un document pe care l-ați găsit.

Compuneți bara laterală:
 Â · Obțineți acces rapid la conținutul dvs. de e-mail atunci când aveți nevoie cel mai mult - scrierea mesajelor. O bara laterala compilativa permite sa gasiti atasamente, imagini si link-uri direct intr-o noua fereastra de mesaj, ceea ce face usor sa faci lucruri cum ar fi retrimiterea documentelor de proiect sau incriminarea fotografiilor de la compania. Nu mai puteți salva desktopul, mutați ferestrele sau alte acțiuni plictisitoare care necesită timp prețios.

 · Utilizați bara laterală de compunere pentru a găsi și partaja linkuri către resurse online în mesaje noi de e-mail. Trebuie doar să selectați un tip de conținut, să introduceți un termen de căutare și apoi să renunțați la ceea ce ați găsit în mesajul dvs. Distribuiți link-uri, locuri și imagini (și multe altele în curând), fără a trece la un browser, tăiați și lipiți conținut și restul acestor prostii.

Panoul de inspecție:
 · Postbox-ul caută conținuturi interesante în fiecare mesaj, apoi evidențiază ce găsește în panoul de inspecție. Este ca un motor de descoperire construit chiar în e-mail. Și dacă vă uitați la o întreagă conversație, Mesaj poștal sumarizează tot ceea ce a fost partajat până acum - toate într-un singur loc.

Panoul de contact:
 · Panoul de contacte inline oferă acces rapid la datele din agenda cărților de adrese și o paletă de căutări și acțiuni utile. Utilizați panoul Persoane de contact pentru a trimite un e-mail, a forma un număr de telefon, a iniția un chat chat sau a căuta o adresă. Puteți chiar să căutați mesaje recente, atașamente, imagini sau legături de la orice contact, oricând.

Vizualizări simplificate ale dosarelor:
 · Cutie poștală vă permite să vă tăiați și săriți vizualizarea contului și a dosarului în moduri care reduc dezordinea și simplifică viața. Când selectați un cont, sunt afișate numai cele mai relevante foldere, ceea ce vă ajută să minimalizați distragerile din activitatea din alte conturi. Și din moment ce locația dosarelor obișnuite este păstrată întotdeauna, aceasta face trecerea de la o cutie poștală la alta o briză.

Executarea cu e-mail cu file:
 · Ca un browser Web, Postbox vă permite să vizualizați conținutul mesajului în file - permițându-vă să creați un spațiu de lucru eficient pentru tot ceea ce lucrați. Deschide aproape orice într-o filă, inclusiv mesaje, dosare, căutări sau conținut, cum ar fi atașamente și imagini. Puteți comuta rapid între file sau chiar reordonați filele pentru a personaliza vizualizarea.

Conversație Vizualizări:
 · Cutie poștală vă permite să vizualizați și să procesați mesajele prin conversație. Pur și simplu selectați un rând de rezumat din lista dvs. de mesaje pentru a vedea o completare a tuturor mesajelor dintr-o conversație.

Focus pe subiecte:
 · Utilizați căsuța poștală pentru a vă organiza mesajele de subiecte. Acest lucru vă permite să vă concentrați atenția asupra unui singur lucru la un moment dat, minimizând întreruperile de la mesaje noi în afara subiectului dvs. curent. Un subiect poate fi orice - un proiect, un client important, un eveniment sau chiar o prioritate.

 Â · Pentru a vizualiza mesajele de subiect, selectați din favoritele din panoul Folder. Este ca crearea unui mini-Inbox pentru doar mesajele pe care doriți să lucrați. Combinați subiecte cu filele de căutare pentru a găsi atașamente, imagini, linkuri sau o listă de contacte care se referă la subiectul vizat.

Raportare rapidă:
 · Atribuirea unui subiect este ușor. Introduceți orice cuvânt sau selectați dintr-o listă cu preferințele dvs. Spre deosebire de dosarele (care vă obligă să luați decizii cu privire la locația în care puteți depune fișierele), puteți atribui cât mai multe subiecte unui mesaj dorit. Și aici este cea mai bună parte - când atribuiți un subiect unui mesaj, acesta se aplică tuturor celorlalte mesaje din conversație și toate răspunsurile viitoare ale mesajului.

Arhiva:
 Â · Vreți să păstrați un mesaj în jurul valorii de, dar nu vreau să deranjez cu depunerea lui? Doar folosiți Arhiva. Un singur clic și mesajul este mutat din calea ta și într-un dosar dedicat arhivei. Nu vă faceți griji, veți putea găsi tot ce aveți nevoie utilizând funcțiile puternice de căutare ale Postbox.

Adnota:
 · V-ați dorit vreodată să editați un e-mail sau să adăugați o notă la fel de ușor ca și utilizarea unui procesor de text? Cu Postbox puteți lucra cu mesaje pe care le-ați dorit întotdeauna. Utilizați funcția Adnotare pentru a modifica mesajul subiectului, a edita conținutul acestuia sau a adăuga note. Puteți crea chiar și o copie a modificărilor dvs. dacă doriți să păstrați mesajul original și totul va fi grupat și afișat împreună într-o singură conversație.

Pentru a-Dos:
 Postbox oferă o modalitate simplă și ușoară de a utiliza mesajele de e-mail pentru a gestiona și a urmări To-Dos. Mesajele marcate "To-Do" sunt bine fixate în partea de sus a listei dvs. de mesaje, astfel încât lucrurile importante nu sunt împinse din vedere.

 Â · Creați cu ușurință noul Dos-Dos și adăugați-le direct în căsuța poștală - nu mai trimiteți-vă e-mailuri! Utilizați funcția Adnotare Postbox pentru a actualiza starea To-Dos sau pentru a focaliza lista Do-Do pe subiect. Puteți chiar să setați starea unui mesaj la În așteptare, ceea ce vă ajută să păstrați file pe elementele pe care le-ați delegat.

Conectori web:
 · Postbox simplifică fluxul de lucru prin conectarea conținutului dvs. de e-mail la serviciile online pe care le utilizați cel mai mult. Ori de câte ori vedeți un atașament, o imagine, un link, o adresă sau chiar un text oriunde în cutie poștală, o conexiune online este la doar un clic distanță. Faceți clic pe o adresă pentru a deschide o hartă online sau un număr de telefon pentru a iniția un apel în aplicația dvs. de telefonie internet. Pentru a partaja conținutul online, selectați un anumit conținut și alegeți un serviciu online. Conexiunile Web pot fi realizate dintr-o filă de căutare, din panoul de inspecție sau chiar din corpul mesajului.

Căutarea pe Web integrată:
 Â · Inițiați o căutare Web prin simpla apucare a unui text de mesaj și plasarea acestuia în bara de căutare Web integrată sau prin tastarea oricărui termen de căutare dorit. Termenii de căutare sugerați apar pe măsură ce tastați, ceea ce accelerează căutările. O varietate de motoare de căutare sunt furnizate, astfel încât să puteți face totul, de la căutarea unui contact dintr-o rețea socială la cercetarea unui produs online.

Servicii anti-phishing și malware:
 · Cutia poștală vă ajută să vă protejați de viruși, spyware, cai troieni și multe altele, verificând adresele URL care vă sunt trimise către o bază de date despre site-urile suspecte de phishing sau malware. Baza de date este actualizată automat la fiecare 30 de minute, iar dacă este identificată o adresă URL potențial periculoasă, va fi afișat un mesaj de avertizare.

Actualizari automate:
 · Securitatea dvs. este importantă pentru noi, astfel încât aplicația Postbox se va păstra actualizată cu cele mai noi îmbunătățiri de securitate și performanță. Procesul de actualizare este automatizat, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la un lucru.

Bazat pe tehnologia Mozilla:
 · Cutia poștală se bazează pe tehnologia Mozilla și, ca parte a angajamentului nostru permanent de a vă menține cât mai sigur posibil, vom incorpora rapid actualizările de securitate Mozilla în momentul în care acestea vor deveni disponibile.

limitări:

 · 30 de zile de încercare

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Postbox on 29 Oct 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Postbox Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (2 votes)
Excellent
Your rating
Your review