FTP
FTPPro 8.81308

FTPPro 8.81308

Developer's description
Published by FTPPro.com on 29 Jun 2020
 • Size

  0.35 KB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Updated

  29 Jun 2020
 • Downloads

  11,297 (1 last week)

"FTPPro funcționează la fel ca Windows Explorer."

FTPPro este un program de Windows care arata si se simte la fel ca Windows Explorer, cu excepția puteți transfera fișiere către și de la site-uri FTP. Site-ul Access Log Viewer este inclus, astfel încât să puteți vedea toată lumea care vizitează site-uri web (și paginile web MySpace).

Din 1995, FTPPro a fost cel mai simplu mod de a gestiona fișiere de pe internet:

Ușor de utilizat: Tu nu va trebui să învețe orice noi comenzi. Pur și simplu trageți fișiere de pe computerul local la serverul de la distanță.
Copiați imbricate Dosare: Spre deosebire de alte programe de FTP, nu va trebui să efectueze un transfer de director în mai multe etape. Toate fișierele și folderele conținute în orice director pot fi copiate sau șterse într-o singură operație.
Set de fișier Atribute: FTPPro vă permite să facă ceea ce nu face Windows Explorer. Cu FTPPro, puteți seta permisiuni de fișiere de pe un site de Linux FTP.

------------------------------------

Site-ul Access Log Viewer include următoarele caracteristici:

Caută multe domenii: Programul poate căuta prin jurnale de acces pentru toate domeniile pe care le-gazdă, în doar un singur pas.
Căutare după orice criterii: De exemplu, puteți căuta o adresă IP, pentru a vedea toate paginile Web pe care cineva a vizitat.
Cine a vizitat profilul tau Page? Multe site-uri vă permit să plasați un link către o imagine care este stocată pe site-ul dvs.. Puteți căuta apoi Accesul dvs. intrările de lemn pentru că nume de fișier imagine, pentru a vedea cine a vizitat pagina Web.
Sunt Anunțuri de lucru? Prin adăugarea unui parametru la URL care indică spre site-ul dvs., puteți vedea cât de multe hit-uri pe care o primesc de la o anumită sursă.
Cautare Locatii pentru adrese IP: oraș, județ, cod poștal și țară pot fi recuperate pentru orice adresă IP.
Sorta înregistrările Acces Autentificare: Intrările pot fi clasificate în funcție de 8 domenii diferite.

What's new in this version: Many new features added, including the Access Log Viewer. Optimized to run much faster. Even easier to use than before.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested FTPPro on 30 Jun 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
FTPPro Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (5 votes)
Very good
Your rating
Your review