FTP
Auto FTP Manager 7.1

Auto FTP Manager 7.1

Developer's description
Published by DeskShare on 15 May 2020
 • Size

  21.30 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $189.95 Buy full version
 • Updated

  15 May 2020
 • Downloads

  1,521 (1 last week)

"Un client FTP puternic și automatizat"

Auto FTP Manager este un puternic client FTP cu suport pentru FTP, SFTP / SSH și FTP / SSL. Utilizați-l pentru publicarea și întreținerea site-urilor web, încărcarea și descărcarea fișierelor și a serverelor de rezervă.

Funcțiile de transfer de fișiere automate FTP Manager necesită mai puțin timp și mai puțin efort. Programați transferurile de fișiere pentru a avea loc automat, zilnic, săptămânal sau lunar. Faceți o copie de siguranță a serverului în mod regulat sau sincronizați folderele FTP pentru a vă asigura că toată lumea are cele mai actuale documente. Partajați cu ușurință sau creați copii de siguranță ale informațiilor critice. Funcțiile de director urmărite efectuează un transfer ori de câte ori un folder este actualizat.

Interfața drag-and-drop familiară înseamnă că nu există o curbă de învățare. Primiți și transmiteți simultan mai multe fișiere cu mai multe servere. Nu se pierde timpul să aștepte ca o sarcină să se termine înainte de a începe următorul. Dacă o descărcare este întreruptă, puteți relua de la locul în care a fost oprită.

Creați reguli automate de transfer pentru a face față chiar celei mai complexe sarcini de transfer cu un singur clic. Puteți sincroniza două directoare sau puteți specifica exact ce fișiere să fie descărcate sau încărcate. Utilizați filtrarea avansată și potrivirea tiparelor pentru a selecta fișierele și folderele corecte pe care să le transferați.

Interfața de linie de comandă a Managerului automat al FTP vă permite să începeți transferurile fie manual, fie din fișiere și scripturi batch.

Un sistem de logare puternic și flexibil urmărește toate transferurile în scopuri de audit. Jurnalul poate fi trimis prin e-mail, salvat pe serverul FTP sau salvat pe PC.

Fie că doriți să creați copii de rezervă ale celor mai importante fișiere, să vă actualizați site-ul web sau să gestionați un număr mare de fișiere pe mai multe servere, Auto FTP Manager este clientul securizat FTP perfect. Descărcați versiunea de testare fără risc, plină-feature today.

Requirements: 300Mhz, 256 mb RAM

What's new in this version: SFTP support, Watched folder transfers, Windows 10 support, Wildcards in file selection, Improved Profile Import/Export,Silent Command Line Operation For Use In Scripts, Emailing of Transfer Logs

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Auto FTP Manager on 15 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Auto FTP Manager Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (3 votes)
Excellent
Your rating
Your review