FTP
Beyond FTP Client 3.0.0

Beyond FTP Client 3.0.0

Developer's description
Published by Automated Programming Technologies on 17 Dec 2019

"Un ușor de utilizat Explorer-ca program de FTP."

Clientul Dincolo de FTP este ușor de instalat și de folosit, cu starea sa de arta "-explorator ca" drag and drop, distribuții de fișiere și colecții sunt doar câteva clicuri de mouse distanță. Clientul Dincolo de FTP permite utilizatorului să definească script-uri, liste de server, și liste de fișiere într-un mod simplu și intuitiv. Dincolo de FTP Script Editor vă ghidează prin fiecare pas. Nu există nici o programare pentru a învăța, nu mare o curbă de învățare ???? și tu Dona ???? t trebuie să cunoască capriciile de comenzi FTP. Clientul Dincolo de FTP este instrumentul pe care profesioniștii le utilizează atunci când doriți să transferați fișiere corporative rapid, fiabil și securely.The noul Dincolo de FTP 3.0.0 Script Editor, scrie, practic, script-uri pentru tine. Editorul de script are un număr de diferite instrumente care fac programarea unui scenariu extrem de ușor. Există forme pentru fiecare comandă în parte script. Aceste forme prezintă sintaxa comenzii într-un mod simplu, cu modificările și capacități adecvate de sprijin pentru a face programarea unui scenariu într-o clipă. În plus, există forme care vă permit să producă liste de anumite comenzi. Aceste liste includ fișiere Acțiuni, Liste Server, modificatori, și declarațiile Requeue. Una dintre cele mai bune îmbunătățirile Dincolo de FTP Script Editor este adăugarea a peste 100 de modele de scripturi care conțin pre-programate fragmente de script, care pot fi adaptate la un anumit mediu. Acestea sunt mai mult decât simple exemple. Când introduceți un șablon în script-ul, se va angaja forme de comandă pentru a capta informații care este specific pentru instalarea. Când ați terminat cu un șablon, acea parte a script-ul este programat. Dincolo de FTP Script Editor are, de asemenea, coduri de culori file convenabile, care oferă posibilitatea de a edita și a comuta între mai multe script-uri simultan.

Requirements: Pentium 133, 32MB RAM, 200mb hard drive, IE 4.0 or higher

What's new in this version: -Recovery - failed transfers restart at the point of failure, not the beginning -Security - all traffic is encrypted -Remote Execution - scripts can be started and controlled at remote computers -Simplicity - operations are not dependent on the class of remote server. -Completeness - Beyond FTP servers can access the entire remote file system

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan Beyond FTP Client for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review