FTP
InstantSync Secure FTPS/SFTP 4.0

InstantSync Secure FTPS/SFTP 4.0

Developer's description
Published by SiteDesigner Technologies, Inc. on 31 May 2018

"Secure sincronizare de fișiere peste FTPS si SFTP / SSH"

InstantSync este un instrument sigur de birou pentru sincronizare de fișiere de mare viteză, în mișcare, oglindire, de replicare și de la distanță de backup. Se utilizeaza standard în industrie FTP / SSL și FTPS peste protocoale SSH pentru a asigura securitatea datelor și criptează toate datele cu cifre de criptare puternice. Cele care stau la baza inteligente garantează tehnologie de urmărire fișier SyncDB că numai fișierele noi și modificate sunt transferate, ceea ce face soluția perfectă pentru actualizări de site-ul web și backup de la distanță. Caracteristica de sincronizare Examinare afișează rezultatele de sincronizare, fără a transfera orice fișiere de fapt, și vă ajută să vă pentru a testa și filtre fine de activitate ton de sincronizare și alte opțiuni. InstantSync accelerează transferul de fisiere cu motor de transfer multithreaded și on-the-fly de compresie de fișiere. Aceasta susține, de asemenea, încercări automate, reconnectes, și reia de eroare gratuit transferuri de fișiere. Opțiuni de logare extinse cu sisteme de rotație fișier jurnal mai multe sunt disponibile.

Requirements: 256MB RAM/50MB HD

What's new in this version: IPv6 support, Faster SFTP transfers, FTPS Certificate validation, Task Optimizer, Windows event logging, Win 8.1 and Server 2012 R2 support

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested InstantSync Secure FTPS/SFTP on 15 Apr 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
InstantSync Secure FTPS/SFTP Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (2 votes)
Good
Your rating
Your review