FTP
OutDisk FTP for Email 4.56.15

OutDisk FTP for Email 4.56.15

Developer's description
Published by Encryptomatic LLC on 22 May 2020

"Trimite Big fișierele atașate"

Sunt oameni în compania dumneavoastră se luptă pentru a trimite fisiere mari in e-mail?

OutDisk FTP pentru e-mail les tine partaja fișiere mari în mesaje e-mail. Funcționează cu orice program de e-mail, și include un opțional add-in pentru Microsoft Outlook. Încercați să-l gratuit!

OutDisk instalează rapid și ușor, și funcționează cu contul dvs. FTP. Doar glisați un fișier de pe pictograma OutDisk pe desktop, iar Outlook va încărca fișierul și vă va oferi un link pentru a partaja în mesajul e-mail. Fiecare e-mail are propriul său director pentru un plus de securitate.

OutDisk dispune de pagini de destinație care va notifica destinatarul dacă un fișier mare este încă în curs de a fi încărcate. După ce încărcarea, pagina de destinație poate afișa logo-ul dvs., și clienții beneficiare cu privire la dosarele pentru a le descărca. Pagini de destinație OutDisk sunt scrise în PHP, pentru a le putea personaliza, dacă doriți.

OutDisk pentru e-mail este adesea desfășurat într-un mediu corporativ pentru mai mulți utilizatori. Este o soluție excelentă pentru departamentul IT pentru a oferi oamenilor de marketing, sau oricine altcineva care are nevoie pentru a trimite fișiere mari prin e-mail ca un context. Este, de asemenea, solutia potrivita pentru utilizatorii non-tehnici care nu înțeleg cum de a utiliza FTP.

OutDisk pentru e-mail permite utilizatorilor să aplice cu ușurință de compresie zip (inclusiv auto-extragere arhive). Din motive de securitate, utilizatorii pot aplica criptare puternică Winzip-compatibil AES 256-bit (compatibil cu WinZip 9 sau mai târziu) la documentele lor.

Descărcați o versiune de încercare gratuită de OutDisk astăzi. OutDisk este pe deplin susținută. Contactați serviciul de asistență la encryptomatic.com cu orice intrebare aveti. Licențele de site-ul și de formare pe site-ul sau de personalizare este de asemenea disponibil.

Requirements: Microsoft Windows

What's new in this version: Now includes ability to create password protected self-decrypting .exe files.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested OutDisk FTP for Email on 17 Mar 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
OutDisk FTP for Email Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review