FTP
SecureFX for Mac 9.1.1

SecureFX for Mac 9.1.1

Developer's description
Published by VanDyke Software Inc. on 24 Nov 2021

"Secure transfer de fișiere (SFTP, SCP, FTP / TLS, FTP)"

SecureFX pentru Windows, Mac și Linux este un client de transfer de fișiere securizat, cu funcții avansate, cum ar fi sincronizarea și automatizarea site-ului, pentru a ajuta administratorii de rețea și designerii web să eficientizeze sarcinile de zi cu zi.

Oferind securitate puternică cu protocoalele bazate pe SFTP, SCP și TLS, precum și pentru FTP vechi, SecureFX este instrumentul pe care vă puteți baza pentru lucrări dificile - conectarea la mai multe servere, reluarea transferurilor cu mai multe fișiere și obținerea de proxy-uri și firewall-uri de rețea .

O interfață cu tab-uri ușor de învățat și manager de sesiuni dockable vă ajută să vă faceți rapid. Stabiliți o conexiune sigură, apoi glisați și fixați fișierele către și de la server și desktop sau alte aplicații (numai Windows). Utilitarul liniei de comandă SFXCL (numai Windows și Linux) permite transferuri de fișiere complet automatizate și nesupravegheate. â ???? Relentlessâ ???? Transferurile se reconectează automat și se reiau atunci când conexiunile sunt întrerupte. Opțiunile de autentificare includ parola, tastatura interactivă, cheie publică, X.509 și Kerberos v5.

Sincronizarea site-ului se ocupă de încărcarea, descărcarea și oglindirea adevărată. Filtrați o selecție de fișiere cu suport de tip wildcard și stocați configurații în baza de date sincronizată pentru a reapela rapid. Sindicatele și firewall-urile vă permit să salvați preferințele pentru utilizare ulterioară. Un dosar cu date personale asigură stocarea separată a informațiilor de conectare, astfel încât alte date de configurare să poată fi stocate pe o unitate de rețea sau în nor pentru a fi utilizate în diferite sisteme sau pentru a le partaja cu colegii.

O evaluare de 30 de zile, pe deplin funcțională, include accesul la asistență tehnică.

Requirements: macOS, macOS 11, macOS 10.15

What's new in this version: SecureFX 9.1 for macOS adds Big Sur support and integrates the toolbar with the title bar. On Windows, the display theme's foreground and background colors are used everywhere, improving the visual. On all platforms S3-compatible services are now supported in addition to AWS.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan SecureFX for Mac for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review