FTP
3D-FTP 9.06

3D-FTP 9.06

Developer's description
Published by SiteDesigner Technologies, Inc. on 31 May 2018

"Multi-threaded și client sigur FTP"

3D-FTP este un client FTP fulger-rapid si sigur pentru transferul de fișiere între calculator și FTP servere. 3D-FTP foloseste motorul de transfer multifilar pentru a accelera transferul de fisiere prin transferul automat mai multe fișiere simultan, în paralel. Utilizatorii pot căuta și schimba directoarele în timp ce transferul de fișiere în fundal, și poate limita, de asemenea, utilizarea lățimii de bandă cu limitator de viteza de transfer. 3D-FTP sprijină, de asemenea, transferuri de fișiere sigure folosind FTPS si SFTP peste SSH2 protocoale. Caracteristici avansate, cum ar fi marcaje, sintaxa subliniind editor de la distanță și de sincronizare director face 3D-FTP unealta perfectă pentru webmasteri. Caracteristicile includ programarea recurente, interfață de utilizator complet configurabil cu cinci teme selectabile de către utilizator, compresie automata cu MODE Z, suport pentru fisiere de peste 4GB +, comenzi personalizate cu macro-uri, auto-resume, auto-reconectare, sesiune și exploatare forestieră de transfer, Site Manager cu import, calcula Folder Size și directorul de imprimare totalul listări. 3D-FTP sprijină pe deplin Windows 7, ambele ediții pe 32 de biți și pe 64 de biți.

Requirements: Internet connection

What's new in this version: Support for secure FTPS and FTPS over SSH2 connections, syntax highlighting remote editor, Speed limiter

 • Size

  10.38 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows, Other
 • Price

  $39.95 Buy full version

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested 3D-FTP on 23 May 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
3D-FTP Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review