FTP
VOSI.biz File Explorer (x64) 2.0.126

VOSI.biz File Explorer (x64) 2.0.126

Developer's description
Published by VOSI.biz - Remote File Server,Backup,FTP on 14 Apr 2010

"Client de la serverul de fișiere de la distanță, ușor și securizat; x64"

VOSI.biz File Explorer (X64) face serverul de fișiere la distanță la fel de ușor ca serverul de fișiere local. Cu interfața familiară a Windows Explorer și integrarea perfectă a fișierelor locale și a fișierelor dvs. la distanță, vă permite să transferați, accesați, partajați și sincronizați fișierele online cu o ușurință și fiabilitate fără precedent.

- VOSI.biz File Explorer duce viteza de încărcare / descărcare la un nou nivel. Poate fi de câteva ori mai rapid decât FTP sau HTTP obișnuit folosind compresie; încărcarea poate fi ușoară rapid cu tehnologia MagicUpload.
- Sincronizarea folderelor între mai multe PC-uri și utilizatori; sincronizare în timp real și programat; sincronizare unidirecțională sau în două sensuri; sincronizați folderele cu filtrele de fișiere / nume de folder.
- Sprijină grupuri și subgrupuri. Acceptă orice număr de subutilizatori. Când partajați fișiere, permisiunile pot fi setate pe baza utilizatorilor individuali sau subgrupurilor / grupurilor de contacte.
- Poate încărca un singur fișier de până la 10 GB și până la milioane de fișiere.
- Criptarea datelor; mare utilizare; partajarea / colaborarea grupurilor
- Acceptă sincronizarea programată a fișierelor deschise sau blocate.
- Suporta editare online, o caracteristică mult mai bună decât cartografierea unității. Maparea unității online pare a fi o soluție bună, în realitate nu a funcționat niciodată datorită vitezei și fiabilității rețelei. Când utilizatorii deschid un folder mare, deschid / salvează un fișier mare, va dura foarte mult timp. Programul sau computerul pot fi blocate sau blocate în acest proces. Cu VOSI.biz Explorer, utilizatorii pot face dublu clic pentru a deschide un fișier la distanță, a-l edita și salva direct. Fișierul este salvat într-un folder local de cache și sincronizat automat înapoi la serverul VOSI.biz.

Noua versiune acceptă sisteme de operare Windows 7, Windows 2008 și 64 biți.

VOSI.biz este cel mai important furnizor de servicii virtuale de birou virtuală, server virtual și virtual IT. Produsele și serviciile noastre includ serverul de fișiere la distanță, serverul FTP, serverul de e-mail, soluția de rezervă în afara site-ului și găzduirea web. Serviciul nostru poate fi configurat instantaneu și poate economisi 90% din costul sistemului IT pentru întreprinderile mici.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested VOSI.biz File Explorer (x64) on 25 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
VOSI.biz File Explorer (x64) Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (2 votes)
Medium
Your rating
Your review