FTP
WinSCP 5.17.9

WinSCP 5.17.9

Developer's description
Published by Martin Prikryl on 21 Nov 2020
 • Size

  4.75 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  21 Nov 2020
 • Downloads

  10,261 (4 last week)

"Client SFTP, SCP, S3 și FTP pentru Windows"

WinSCP este un client popular, gratuit, de SFTP și FTP, pentru Windows. În plus, WinSCP e un utilitar performant, multi-funcțtional, care îți va îmbunătăți productivitatea. WinSCP poate transfera fișiere între un calculator local și unul la distanță prin diverse protocoale: FTP, FTPS, SCP, SFTP, WebDAV sau S3. Pe de o parte, WinSCP are o interfață grafică ușor de utilizat; poți alege între interfața Windows Explorer și interfața cu două panouri ca în Norton commander. Pe de altă parte, utilizatorii avansați pot automatiza funcționalitatea WinSCP folosind asamblaje .NET sau scripturi pentru lucrul cu fișiere. Vei utiliza WinSCP pentru toate operațiile obișnuite cu fișiere. Poți începe editarea unui fișier direct din WinSCP folosind fie editorul intern, fie integrarea cu editorul tău extern preferat. Operațiile WinSCP nu se limitează doar la fișiere individuale; WinSCP oferă câteva modalități de sincronizare a directoarelor locale și la distanță. După conectarea la un sit, poți alege să salvezi informațiile despre sit pentru acces ulterior, WinSCP putând chiar partaja informațiile sitului cu un alt utilitar popular, PuTTY. WinSCP se integrează, de asemenea, cu Pageant (agentul de autentificare PuTTY) pentru compatibilitate completă la autentificarea cu cheie publică prin SSH. Administratorii apreciază WinSCP pentru operarea portabilă folosind un fișier de configurare în loc de intrări în regiștri, fiind potrivit pentru operații de pe medii portabile. O documentație completă pentru WinSCP este accesibilă gratuit pe https://winscp.net/. Această pagină de internet găzduiește și un grup de discuții foarte activ pentru cereri de funcționalități și ajutor. WinSCP este disponibil în Română și multe alte limbi. WinSCP este un program cu sursă liberă, distribuit gratuit sub termenii Licenței Publice Generale GNU.

Requirements: SSH server with SFTP/SCP support or FTP server or WebDAV server or Amazon S3 account

What's new in this version: Improvements to sessions and workspace management, so that WinSCP can now easily restore tabs that were open when it was last closed. Hardware-accelerated AES. Extension Archive and Download to archive remote files and download the archive. Improvements to Synchronization checklist window. Allowed sorting of find results. SSH core upgraded to PuTTY 0.73. The binaries are signed with new EV certificate valid until February 2023.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested WinSCP on 10 Apr 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
WinSCP Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (7 votes)
Good
Your rating
Your review