GrabIt 1.7.5 Beta 3 Build 1022

GrabIt 1.7.5 Beta 3 Build 1022

Developer's description
Published by Ilan Shemes on 21 May 2020
 • Size

  2.57 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $14.95
 • Updated

  21 May 2020
 • Downloads

  3,541 (1 last week)

"Faceți rapid descărcarea binarelor"

GrabIt este un program ușor de folosit care are o interfață de utilizator familiarizată - A fost făcută grija pentru a face descărcarea de binare cât mai rapidă și mai ușoară posibil. De aceea, majoritatea oamenilor iubesc GrabIt.

Selectarea rapidă, descărcarea și decodificarea atașamentelor binare - A se vedea un binar pe care îl doriți, selectați-l și GrabIt face restul! Acesta va descărca și combina toate părțile și va decoda binarul dvs. în locația specificată.

Descărcați și decodați mai multe articole simultan - descărcați până la opt articole în același timp! Nu pierdeți timp valoros online în timp ce așteptați o decodare binară! GrabIt va decoda în fundal, astfel încât descărcarea se va opri numai când doriți!

Funcția de întrerupere a lățimii de bandă libere - GrabIt este rapid! Aproape prea repede pentru unii oameni! Din acest motiv, uneori este dificil să descărcați de pe Internet alte programe în timp ce utilizați GrabIt. Nici o problema! Trebuie doar să apăsați butonul de pauză, să descărcați chestiile și să apăsați din nou butonul de pauză! GrabIt va relua descărcarea ca și cum nu sa întâmplat nimic!

Exact CV - Nu pierdeți timpul și lățimea de bandă descărcând date din nou și din nou! GrabIt își amintește de unde ați oprit sau ați întrerupt descărcarea și veți relua de la același articol exact.

Eroare de verificare avansată - GrabIt monitorizează continuu datele primite în timpul descărcării. Acest lucru asigură faptul că fișierele binare sunt descărcate corect și evită necesitatea de a descărca din nou toate componentele pentru a remedia o eroare de comunicație în mijlocul fișierului dvs. binar. GrabIt poate chiar repara și recupera de la unele erori comune, fără a descărca date suplimentare.

Suport pentru mai multe servere - Cu GrabIt poți să folosești toate noile servere preferate în aceeași sesiune! Indiferent dacă doriți să lucrați cu 1, 10 sau mii de newsservers, cu GrabIt este o briză.

Prezentare batch - Urmăriți toate procesele importante din aceeași vizualizare! GrabIt vă arată: viteza de descărcare; elemente, octeți și timpul descărcat; elemente, octeți și timpul rămas; starea exactă a tuturor intrărilor din lot.

Găsiți opțiunea și filtrele - Urăsc să treci prin mii de postări pe care le-ai descărcat deja pentru a găsi una binară pe care nu ai? Cu filtrele avansate și găsiți opțiuni în GrabIt, nu va trebui să faceți asta! Ascundeți sau afișați articolele pe care le-ați descărcat deja. Se potrivesc mii de binare și grupuri de știri cu mai multe cuvinte cheie, cu GrabIt se face în câteva secunde!

Actualizarea grupului incremental - Nu descărcați aceleași anteturi din când în când! Funcția de actualizare incrementală a programului GrabIt este cea mai rapidă metodă de a descărca antete noi.

Postați articole - Vrei să solicite o repost sau să mulțumesc pe cineva pentru postul mare? Cu funcția GrabIt, nu trebuie să porniți un alt reporter de știri pentru a posta un mesaj. Doar apăsați butonul post, tastați mesajul și GrabIt se ocupă de restul!


NOTĂ: Doar pentru a vă asigura că toată lumea înțelege. ACEASTĂ NU ESTE O STABILITATE ȘI NICI O RELAȚIE OFICIALĂ! Acesta nu a fost testat încă de vreunul dintre testerii beta beta. Deci, vă rugăm să-l utilizați pe propriul risc. Toate fișierele cache vechi, descărcările de antet și fișierele batch NU sunt compatibile cu această construcție.

Caracteristici

- Răsfoiți Usenet fără a descărca anteturile!
Un nou mod revolutionar de a lucra cu Usenet. În loc de a descărca o mare cantitate de anteturi, GrabIt vă permite să mergeți la un grup și să răsfoiți conținutul fără să descărcați antete!
- Căutare Usenet fără a descărca antete!
 Obosit de descărcarea de megabyte de anteturi doar pentru a vedea dacă există ceva disponibil pe care îl doriți? Încercați noua căutare GrabIt și nu veți folosi niciodată Usenet ca înainte! Găsiți instantaneu și descărcați toate postările de pe Usenet potrivite cu cuvintele cheie de căutare!
- Repararea și extragerea automată a binarelor descărcate
Nu mai trebuie să verificați, să reparați și să descărcați manual descărcările. Toate aceste sarcini vor fi gestionate automat de GrabIt! Completați lotul și lăsați calculatorul să ruleze. Când veți reveni, toate descărcările dvs. vor fi gata de utilizare.
- Suport pentru conexiuni securizate SSL
GrabIt vă permite să criptați pe deplin întregul trafic pe serverul Usenet cu tehnologia SSL standard din industrie!
- Suport pentru fișiere NZB
GrabIt are suport complet integrat pentru formatul NZB bine cunoscut. Doar faceți dublu clic pe un fișier NZB de pe desktop și toate fișierele descrise în fișierul NZB vor fi descărcate automat de GrabIt!
- Interfață utilizator ușor de utilizat și familiar
A fost făcută grijă ca descărcarea binarelor să fie cât mai rapidă și mai ușoară. De aceea, majoritatea oamenilor iubesc GrabIt.
- Selectarea rapidă, descărcarea și decodificarea atașamentelor binare
Vedeți un binar pe care îl doriți, selectați-l și GrabIt face restul! Acesta va descărca și combina toate părțile și va decoda binarul dvs. în locația specificată.
- Descărcați și decodați mai multe articole simultan
Descărcați până la opt articole în același timp! Nu pierdeți timp valoros online în timp ce așteptați o decodare binară! GrabIt va decoda în fundal, astfel încât descărcarea se va opri numai când doriți!
- Funcție pauză pentru a permite libertatea de bandă
GrabIt este rapid! Aproape prea repede pentru unii oameni! Din acest motiv, uneori este dificil să descărcați de pe Internet alte programe în timp ce utilizați GrabIt. Nici o problema! Trebuie doar să apăsați butonul de pauză, să descărcați chestiile și să apăsați din nou butonul de pauză! GrabIt va relua descărcarea ca și cum nu sa întâmplat nimic!
- CV-ul exact
Nu pierdeți timpul și lățimea de bandă descărcând date din nou și din nou! GrabIt își amintește de unde ați oprit sau ați întrerupt descărcarea și veți relua de la același articol exact.
- Verificarea erorilor avansate
GrabIt monitorizează continuu datele primite în timpul descărcării. Acest lucru asigură faptul că fișierele binare sunt descărcate corect și evită necesitatea de a descărca din nou toate componentele pentru a remedia o eroare de comunicație în mijlocul fișierului dvs. binar. GrabIt poate chiar repara și recupera de la unele erori comune, fără a descărca date suplimentare.
- Suport pentru mai multe servere
Cu GrabIt poți folosi toate noii servere preferate în aceeași sesiune! Indiferent dacă doriți să lucrați cu 1, 10 sau mii de newsservers, cu GrabIt este o briză.
- Prezentarea lotului
Urmăriți toate procesele importante din aceeași vizualizare! GrabIt vă arată:
   - Viteza de descărcare;
   - articolele, octeții și timpul descărcat;
   - obiecte, octeți și timpul rămas;
   - starea exactă a tuturor intrărilor din lot.
- Găsiți opțiunea și Filtre
Urăsc să treci prin mii de postări pe care le-ai descărcat deja pentru a găsi una binară pe care nu ai? Cu filtrele avansate și găsiți opțiuni în GrabIt, nu va trebui să faceți asta! Ascundeți sau afișați articolele pe care le-ați descărcat deja. Se potrivesc mii de binare și grupuri de știri cu mai multe cuvinte cheie, cu GrabIt se face în câteva secunde!
- Actualizarea grupului incremental
Nu descărcați aceleași anteturi din când în când! Funcția de actualizare incrementală a programului GrabIt este cea mai rapidă metodă de a descărca antete noi.
- Postați articole
Doriți să solicitați o repost sau să mulțumiți cuiva pentru postul lor bun? Cu funcția GrabIt, nu trebuie să porniți un alt reporter de știri pentru a posta un mesaj. Doar apăsați butonul post, tastați mesajul și GrabIt se ocupă de restul!

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested GrabIt on 21 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
GrabIt Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (16 votes)
Good
Your rating
Your review