Extreme Picture Finder 3.49.1

Extreme Picture Finder 3.49.1

Developer's description
Published by Extreme Internet Software on 22 May 2020

"Descarcă imaginea și web Finder imagine"

Downloader imagine și web Finder imagine într-un singur produs. Descărca automat toate imaginile de pe orice site. Pur și simplu introduceți adresa site-ului, alege ce fișiere pentru a descărca (imagini, muzică, clipuri video sau orice alte fișiere) și directorul de pe hard disk-ul în cazul în care pentru a le salva și lăsați programul face restul de munca pentru tine! Nu mai bannere, enervante de tip pop-up-uri sau de economisire fiecare fișier de mână!

Extreme Picture Finder se va ocupa cu ușurință protejate cu parolă, site-uri web, forumuri sau TGPS. În plus, acesta vă permite să setați limite de fișiere și dimensiunea imaginii, utilizați filtre de URL-ul pentru a sari peste părțile nedorite ale site-ului, alege modul în care fișierele salvate sunt numite și de a folosi multe alte opțiuni pentru a obține exact ceea ce vrei cât mai repede posibil.

Dacă nu știți de unde să înceapă - programul oferă o bază de date built-in, cu mii de adrese de site-ul sortate în funcție de categorie și vizor imagine încorporat, care vă permite să căutați pe Web pentru imagini folosind cuvinte cheie. Extreme Picture Finder oferă mai multe moduri diferite de căutare: doar miniaturi, doar imagini full-size, atât miniaturi și imagini full-size. În plus se poate descărca toate imaginile "legate" - imagini situate pe aceeași pagină în care a fost găsit inițial imaginea full-size.

Requirements: No special requirements

What's new in this version: + Added the ability to set HTTP request type POST to URLs generated with Custom Parsers + Added the ability to modify HTTP Referer field for URLs generated with Custom Parsers + Brand-new Regular Expression Tester window with test results shown as a tree for each Regular Expression

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Extreme Picture Finder on 23 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Extreme Picture Finder Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (4 votes)
Very good
Your rating
Your review