ie picture downloader 8.4

ie picture downloader 8.4

Developer's description
Published by forusoftware.com on 7 Sep 2014

"salva mai multe imagini web rapid și ușor"

IE Picture Downloader a fost conceput pentru a vă ajuta să economisiți imagini web rapid și ușor. Când vezi imaginile preferate, lansa adică downloader imagine de exemplu banda bara de instrumente, toate imaginile pe care doriți să apară împreună într-o singură fereastră. Apoi, faceți clic pe a salva toate imaginile sunt descărcate și salvate pe hard disk. Este un instrument util pentru utilizatorii pentru a descărca și salva imagini.
    Tu decizi ce fel de imagini pentru a descărca și salva. În primul rând veți vedea imaginile de pe pagina web și sunteți sigur că există niște poze pe care doriți se află în pagina web. Puteți specifica lățimea și înălțimea imagine pentru a filtra alte imagini. adică downloader imagine a pune toate imaginile impreuna unul câte unul. Este foarte ușor pentru tine de a alege fotografiile. Doar faceți clic pe fotografiile pe care le puteți selecta sau deselecta. Apoi, faceți clic pe Salvare toate imaginile pe care doriți sunt stocate în folderul de disc specificat în prealabil.
     Pentru imagini fanii, suntem recomandat să încercați acest software. Niciodată nu nevoie pentru a salva imaginile una câte una; tu nu trebuie să specificați directorul de fișiere și numele de fiecare dată. Folosind adică downloader imagine, specificați doar folderul principal la un moment dat. adică downloader imagine poate crea sub director folosind domeniu site-ul web sau pagina de web titlu sau ambele downloader imagine .ie poate genera un fișier HTML format cu imagini și informații pagină web pentru tine.
     Se adaugă categorii de imagine de sprijin pe versiunea 4.0. Se adaugă IE 7 suport versiune finală de la versiunea 4.3. Se adaugă IE 8 de la versiunea 5.0
     Mai des utilizați acest software-ul, mai mult ajutor tu a căzut!

Requirements: with MS Internet Explorer 5.5 above

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested ie picture downloader on 7 Sep 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
ie picture downloader Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review