123 Flash Chat Server Software 10.0

123 Flash Chat Server Software 10.0

Developer's description
Published by TopCMM Software Limited on 4 Dec 2013

"Lider de software de tip server de chat din anul 2003."

Proprietarul site-ului, mai devreme sau mai târziu se va da seama că o camera de chat live este unul dintre elementele cruciale necesare pentru creșterea popularitate a site-ului.
123FlashChat poate adăuga o camera de chat pentru site-uri matrimoniale și servicii de rețele sociale, cu utilizatorii de single sign-on. Acesta poate fi ușor adăugate la aproape toate site-urile: Joomla, phpBB, vBulletin, Skadate, etc!
Eliberează un nou client HTML5 pentru a lucra pe mobil și PC-ul, cu o nouă interfață special concepute pentru mobil.
123 Flash Chat 10.0 a îmbunătățit foarte mult interfața cu mai multe piei și smileys și le-a lustruit client HTML5 cu mână care rezultă, ban gama IP și funcția de compensare ecran.
Ea a literalmente fiecare caracteristică va trebui într-un chat, schimbare piele dinamic, upload / webcam-avatar, efecte speciale video, avatare, zambete, emotii flash, mesaje vocale, mai multe camere, ferestre video separate, un facebook ca chat-bar, socială conecta, modul video conferinta ... chiar si niveluri de utilizator multiple pentru a optimiza de retenție de utilizator și monetizarea, care permite utilizatorilor de chat pentru a avea icoane remarcabile, culori unice username si locuri mai ridicate în rândul lista de utilizatori.
Ambele-utilizator final și administrator va găsi nici o problema cu reglare datorită 123FlashChat la ușurința de utilizare. 123FlashChat funcționează bine cross-platform, cum ar fi Windows, Linux, și Mac OS. În ultimul timp se poate rula pe iPhone și iPad prea! Și există aplicații mobile pentru utilizatorii să se autentifice camera de chat, prin intermediul iPhone-ul lor, iPad, iTouch și Android.
123FlashChat a câștigat încrederea clienților din întreaga lume pentru o performanta superioara, usurinta de utilizare si cantitate impresionantă de caracteristici. Nu e de mirare că acum 123FlashChat este în cerere mare și utilizate de mai mult de 400.000 de site-uri web, în ​​peste 150 de țări.

Requirements: JDK 6.0

What's new in this version: 123 Flash Chat V10.0 Dramatically Enhances User Experience

Top user review

Yes, it's a good chat software
by pennyyou on 23 Jun 2014
Rating: (Excellent) for version 10.0

2
0
I was looking for a chat like this 123 Flash Chat for my website before and I got several chats running before I meet this one. The reason why I choose 123 Flash Chat software is that it's the most stable one and fully compatibly with my site.

Yes, it's a very good chat software for website.
Pros
- User friendly, that's the most important
- Fully compatible with third party website
- Features are fresh, and nice UI
- It's HTML5 chat, works multi-platform
- Video quality is HD and working fluently
Cons
Price is a little expensive, but it will be cheap when they have special offer.
Comments (0)
Comment on the review above.
View all user reviews or Add your own.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested 123 Flash Chat Server Software on 4 Dec 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
123 Flash Chat Server Software Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (70 votes)
Good
Your rating
Your review