123 Live Help (Linux) 5.4

123 Live Help (Linux) 5.4

Developer's description
Published by TopCMM Software Corp. on 3 Jan 2014
 • Size

  42.02 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Android, BlackBerry, iPhone, Linux, Mac OS, Windows
 • Price

  $599 Buy full version
 • Updated

  3 Jan 2014
 • Downloads

  164 (1 last week)

"Cel mai puternic software-ul de ajutor direct pentru mediul de afaceri"

123LiveHelp este cel mai puternic software-ul Live Help dar ușor ca 1-2-3. Acesta îmbunătățește vânzări și suport prin care arată de vizitatori care un agent viu este doar la un click distanță,.
Cu excepția must-have caracteristici ale software-ului comun de ajutor în direct, cum ar fi de vizitatori așteptați într-o coadă, operatorii coopera în timpul lucrului, prin transfer sesiune de chat, etc., 123LiveHelp are mai multe caracteristici de inovare, de exemplu, atunci când clienții potențiali apel skype- în număr de afacerea ta, operatorul poate ridica â ???? phoneâ ???? în direct panoul de control 123LiveHelp, iar operatorii pot controla de la distanță software-ul de ajutor în direct de oriunde de pe orice dispozitiv, inclusiv telefon mobil.
Ea are chiar video chat! Cu video live chat, operatorii sunt disponibile în video, voce și text chat cu un simplu click. Vânzări pot prezenta detalii produs la client sau să explice caracteristicile și prețurile față în față, iar potențialii clienți vor acționa mai repede pentru a cumpara. Pe de altă parte, agenții de asistență pentru clienți să devină mai uman, prietenos și de încredere în video live chat.
În plus, operatorii au posibilitatea de a monitoriza vizitatorii site-ului în 123LiveHelp și a trimite invitația proactiv, mai ales atunci când potențialii clienți sunt navigarea paginile de ridicate de conversie, și să înceapă audio-video chat cu ei pentru a oferi ajutor imediat. Operatorii pot împinge, de asemenea, URL-ul și trimite fișiere către clienți în timpul live chat. Și un panou de statistici pentru a arăta activitatea vizitatorilor și performanțele operatorului.
Deci, de ce nu profita de noua tehnologie și depăși concurenții dumneavoastră? Vizitați http://www.123flashchat.com/live-chat-video.html pentru a începe ziua de azi.

What's new in this version: Video chat module and the report statistics are improved, etc., and bugs are fixed.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested 123 Live Help (Linux) on 3 Jan 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
123 Live Help (Linux) Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review