Akeni Enterprise Instant Messaging LDAP 2.2.118

Akeni Enterprise Instant Messaging LDAP 2.2.118

Developer's description
Published by Akeni on 11 Feb 2020

"Akeni Enterprise Instant Messaging IM LDAP"

Akeni Enterprise Instant Messaging IM este un sistem de mesagerie pentru firme, care oferă criptare puternică, împreună cu integrare Active Directory / LDAP. Acesta prevede, de asemenea, de management corporativ politică de mesagerie IM, prin utilizarea de grupuri publice comune și rolul drepturilor de acces ale utilizatorilor pe bază de. Toate mesajele pot fi înregistrate în fișiere plate și baze de date pentru a permite căutarea și audit. Puteți adăuga, de asemenea, Social Networking Software Akeni și Akeni Intranet Portalul a produsului Instant Messaging Enterprise, astfel încât utilizatorii pot accesa sistemul folosind un browser web.

Caracteristici include de afaceri de chat IM, conferințe, transfer de fișiere, notificare, alerte, statutul online este, și opțional modul client web.

Foldere publice partajate permite administratorului de a gestiona cu ușurință conturile de utilizator de la o locație centrală. Prin adăugarea / eliminarea utilizatorilor din folderul public partajat administratorul poate modifica lista de contacte a tuturor într-o singură operație.

Acces pe baza rolului de sistem chiar permite administratorului să controleze dacă utilizatorilor li se permite de a trimite fișiere, să inițieze discuții și conferințe, precum și de a "bloca" liste de contacte ale utilizatorilor.

Requirements: LDAP, Active Directory

What's new in this version: collaboration software

 • Updated

  11 Feb 2020
 • Downloads

  357 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Akeni Enterprise Instant Messaging LDAP on 11 Feb 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Akeni Enterprise Instant Messaging LDAP Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1/5 (1 votes)
Poor
Your rating
Your review