Blaser Emergency Alert Messaging System 2.9

Blaser Emergency Alert Messaging System 2.9

Developer's description
Published by Blaser Software on 1 Feb 2019
 • Size

  2.62 MB
 • License

  Demo
 • OS

  Windows
 • Updated

  1 Feb 2019
 • Downloads

  526 (1 last week)

"Sistem de difuzare de urgență pentru toate calculatoarele."

Sistemul Blaser de urgență de alertă Messaging este sistemul de alertă premiera pentru computerele Windows într-un mediu de rețea. GRINZI este un sistem complet de client-server; clientul ruleaza ca un serviciu de sistem de pe stațiile de lucru și atunci când un mesaj de avertizare este trimis, toate calculatoarele afișa instantaneu mesajul de alertă un full-screen???? indiferent de ceea ce face utilizatorul. Singura cerință este ca computerul este alimentat-on (și conectate la rețea). Sistemul de alertă afișează mesajul de alertă full-screen în toate din următoarele cazuri:

* În cazul în care un utilizator este logat pe
* Dacă screen-saver se execută
* În cazul în care nimeni nu este autentificați pe (Mesajul Ctrl + Alt + Del este prezent)
Ruleaza ca un serviciu de sistem
Trimite mesaje de alertă la mii de computere în momente

Blaser de urgență sistemul de mesagerie alertă afișează un intermitent, mesajul mari, vizibile, care capteaza atentia, chiar dacă nimeni nu în cazul în care conectat!

Sistemul Blaser de urgență de alertă de mesaje pot fi utilizate în caz de dezastru pentru a alerta fiecare computer din campus, dacă un utilizator este logat sau nu.

Clientul GRINZI stabilit o conexiune la serverul de grinzi și rulează în fundal, de ascultare pentru emisiunile de urgență pentru a alerta de situații de urgență, cum ar fi tornadele, uraganele, deversările de substanțe chimice, atacuri teroriste, cutremure, tsunami, etc
Clientul GRINZI poate fi configurat cu cinci niveluri diferite de alertă distincte care afișează mesajul de alertă, grafica de alertă bliț și emit un sunet puternic de alertă. Sistemul are, de asemenea, capacitatea de a tăcut test de-mode (pentru a testa conectivitatea client) și de notificare Popup balon (pentru non-alerte de urgență).

Sistemul Blaser de urgență de alertă mesaje este modul perfect de a retransmite informații specifice pentru studenți, angajați și oricine altcineva în timpul unei situații de urgență în organizația dumneavoastră. Spune oamenilor ce să facă imediat! Doña t se bazează pe notificări prin e-mail????; te alerta pentru a toată lumea acum cu Blaser de urgență Alert sistemul de mesagerie.

Requirements: Windows 2000

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Blaser Emergency Alert Messaging System on 4 Feb 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Blaser Emergency Alert Messaging System Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (2 votes)
Excellent
Your rating
Your review