Bopup Communication Server 5.11.13

Bopup Communication Server 5.11.13

Developer's description
Published by B Labs on 4 Aug 2023
 • Size

  256.17 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $199
 • Updated

  4 Aug 2023
 • Downloads

  1,965 (1 last week)

"Server de mesagerie instant pentru chat privat"

Bopup Communication Server este un server de mesagerie instant pentru IM pentru chat privat, chat intern și o colaborare sigură pe rețele corporative și de afaceri. Oferă suport și integrare în Active Directory, arhivarea mesajelor și fișierelor, mesageria offline și distribuirea de documente, cu o criptare puternică a datelor transmise. Serverul oferă diferite moduri de autentificare pentru a accepta conexiunile utilizatorilor, gestionează grupurile de utilizatori dintr-un singur loc, suportă și gestionează distribuirea ușoară și foarte eficientă a documentelor și a evenimentelor importante de pe serverul IM către angajați și utilizatori.

Dat fiind că serverul de comunicații este conceput pentru medii de afaceri și la nivel de întreprindere, acesta este destinat să instaleze și să organizeze un sistem de chat privat și intern și o platformă de comunicare în timp real pentru companii fără acces în exterior. Bopup Communication Server este ușor și rapid de configurat, care durează câteva minute pentru a fi terminat. Acesta vine cu server SQL încorporat pentru a găzdui baza de date a acestuia sau poate fi instalat utilizând un software existent SQL Server.

Serverul de comunicații include o funcție integrată pentru a actualiza software-ul clientului IM cu încărcarea de noi versiuni ale mesagerilor pe server. Aplicațiile de mesagerie ale utilizatorilor finali pot fi, de asemenea, distribuite și implementate cu setări și opțiuni preinstalate care reduc timpul total de configurare a software-ului. Și caracteristica de branding client IM permite încărcarea imaginii firmei, a logoului pe serverul de comunicare și afișarea acesteia în interfața mesageriei. Este foarte important pentru companiile și organizațiile care doresc să obțină software-ul de mesagerie într-un stil corporativ unic. În plus față de clienții Windows IM / Android, serverul acceptă și mesageri personalizați personalizați și aplicații care sunt construite folosind IM Client SDK (Software Development Kit), care furnizează componente, biblioteci și documentație programator.

Serverul de comunicare Bopup este oferit GRATUIT companiilor și birourilor cu o mică parte din licențele clientului IM.

Requirements: 1 GHz processor, 512 MB RAM, 550 MB free disk space, TCP/IP connection

What's new in this version: Fixed Management Console crash on selecting data in Logging & Archiving views.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Bopup Communication Server on 4 Aug 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Bopup Communication Server Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4.5/5 (17 votes)
Excellent
Your rating
Your review