Bopup IM Suite Enterprise Pack 5.10.11

Bopup IM Suite Enterprise Pack 5.10.11

Developer's description
Published by B Labs on 19 Mar 2023
 • Size

  259.79 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $1250 Buy full version
 • Updated

  19 Mar 2023
 • Downloads

  515 (4 last week)

"Instant Messaging și sistemul de chat"

Bopup IM Suite Enterprise Pack este un software securizat și in-house client / server de mesagerie instantanee conceput pentru a oferi comunicare eficientă, internă și privată prin rețele de orice dimensiune. Acesta îndeplinește majoritatea necesităților critice de afaceri și de întreprindere, cum ar fi managementul centralizat, suportul Active Directory (LDAP), logarea transferurilor de mesaje și fișiere și poate fi ușor deplasat pe infrastructura de afaceri pentru a uni birourile întregii companii și alte locații într- Spațiu de lucru IM cu control asupra grupurilor de mesagerie, permisiuni de utilizator pentru vizualizarea altora și trimiterea de mesaje și documente, transmiterea mesajelor și transferarea arhivelor cu ajutorul suportului de imprimare. Acest pachet software include o licență pentru server de comunicare Bopup (server de chat) + 100 mesageri instant.

Deoarece serverul de chat stochează și furnizează mesaje și fișiere offline, utilizatorii nu pierd niciodată informațiile pe care ar trebui să le primească. Mesajele sunt criptate cu algoritmi puternici, astfel încât conversațiile personale și de grup sunt sigure și sigure, chiar dacă datele sunt trimise prin Internet. Utilizatorii pot trimite mesaje cu text formatat, link-uri și emoticoane grafice (smileys), își organizează listele personale de contact, accesează contactele din orice loc de muncă și văd cine este online și disponibil pentru comunicare. Software-ul client poate fi configurat pe server pentru a rula în modul de confirmare, ceea ce înseamnă că clientul apare de fiecare dată când este recepționat un mesaj nou și păstrează fereastra în sus până când utilizatorul confirmă mesajul.

Pentru a încorpora totul, software-ul de pe server este rapid pentru implementare și ușor de utilizat. Dispune de o interfață de utilizator excelentă și flexibilă și dispune de un sistem de mesagerie integrat pentru notificările programate și planificate ale utilizatorilor, inclusiv sistemul de distribuire a fișierelor, care oferă utilizatorilor un document de distribuire gestionat. Mesageria instantanee a clienților poate fi ușor instalată și distribuită prin intermediul politicilor de grup cu suportul setărilor preinstalate.

Requirements: 1 GHz processor, 512 MB RAM, 160 MB free disk space, TCP/IP connection

What's new in this version: The server includes new release of IM Client Configuration Tool 3.1.0 which manage localization language of IM clients. Messenger apps come as required update before coming new major update with multilingual setup package.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Bopup IM Suite Enterprise Pack on 19 Mar 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Bopup IM Suite Enterprise Pack Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review