Bopup Messenger 7.4.12

Bopup Messenger 7.4.12

Developer's description
Published by B Labs on 29 Mar 2023

"Mesagerie de birou pentru comunicații criptate"

Mesagerie instant moderată pentru mesagerie text securizată și transfer de fișiere pentru birou și corporative. Bopup Messenger suportă difuzarea (gruparea) și mesajele offline, funcționează perfect pe rețele de domenii cu autentificare Active Directory. Mesagerul criptează toate conversațiile și documentele care sunt înregistrate pe un server de mesagerie central. Serverul de mesagerie on-premise oferă, de asemenea, funcții pentru gestionarea setărilor utilizatorului și pentru marcarea clientului IM.

Mesagerul are o interfață clasică cu lista de contacte și deschide ferestre de dialog separate pentru fiecare conversație. Textul mesajelor trimise poate fi decorat cu font și culoare și prin introducerea de linkuri și emoții grafice. Deoarece aplicația funcționează într-un server central de mesagerie, atunci mesajele pot fi trimise chiar și destinatarii la distanță sunt offline. Serverul stochează și livrează IM și documente odată ce un utilizator de la distanță merge online.

Deoarece Bopup Messenger este construit pentru uz de birou și corporate, atunci poate fi folosit pe medii de tip Terminal Server și Citrix. Această aplicație IM sprijină, de asemenea, mesageria prin Internet, astfel încât este posibil să se unească angajații din diferite sucursale și birouri ale unei companii în rețele private și gestionate de IM. Utilizatorii pot, de asemenea, chat pe dispozitive mobile, utilizând serviciul de mesagerie instant pentru platforma Android.

Requirements: 533 MHz processor, 256 MB RAM, 3 MB free disk space, TCP/IP connection

What's new in this version: Added branding support to File Transfer dialogs. Fixed issue with infinite loop of auto-reply messages that could be sent between clients in away mode. Minor interface fixes and improvements.

 • Updated

  29 Mar 2023
 • Downloads

  2,600 (20 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Bopup Messenger on 29 Mar 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Bopup Messenger Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4.5/5 (9 votes)
Excellent
Your rating
Your review