Bopup Observer 6.1.6

Bopup Observer 6.1.6

Developer's description
Published by B Labs on 30 Mar 2023
 • Size

  1.41 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $4.50 Buy full version
 • Updated

  30 Mar 2023
 • Downloads

  2,429 (5 last week)

"Primiți mesaje și evenimente urgente pe LAN"

Bopup Observer este un rapid, simplu și complet gestionat HIPAA-compatibil instant messenger instant, care oferă o modalitate eficientă de a menține angajații informați și actualizate în siguranță în doar câteva secunde. Este ideal pentru utilizarea în rețele medicale, clinice și educaționale pentru a primi mesaje urgente, evenimente cu prioritate ridicată, alerte și documente trimise de administrator și alți colaboratori. Mesagerul se conectează la un server de chat, Bopup Communication Server, care oferă mesagerie automată, planificată și offline, cu un istoric de conversații prin chat, conversație și fișiere.

Acest client de mesagerie funcționează ca un pager instant și suportă mesaje extinse cu formatul de font și de culoare, adresele URL și hyperlink-urile afișate în textul notificărilor primite. Cea mai importantă caracteristică este modul de confirmare activat pe serverul de colaborare care se afișează și aduce aplicația pe partea de sus a altor programe de pe desktop până când utilizatorul confirmă mesajul primit. Aceasta este o modalitate excelentă și foarte atractivă de a atrage atenția utilizatorului și de a vă asigura că mesajul critic a fost livrat în mod corespunzător.

Deoarece Bopup Observer este oferit pentru a fi utilizat în LAN-urile de afaceri și în rețele la nivel de întreprindere, acesta oferă diferite metode de autorizare, inclusiv Windows Authentication pentru medii bazate pe domenii. Serverul de chat organizează grupuri de utilizatori și include sistemul News Messaging pentru a trimite mesaje instantanee și alerte de urgență la un orar programat sau cu regularitate specificată. Serverul de comunicare Bopup distribuie, de asemenea, noi versiuni ale software-ului de mesagerie, astfel încât nu este nevoie să actualizați manual programele client pe stațiile de lucru ale angajaților. Funcția de branding încorporată oferă o personalizare ușoară și afișează logo-ul companiei încărcat pe serverul de comunicații în interfața grafică messenger.

Serverul de chat are o integrare cu Active Directory și importează conturi de utilizator și grupuri AD. Acest client acceptă medii Terminal / Citrix cu mai multe instanțe ale mesagerului care rulează pe același PC server.

Requirements: 533 MHz processor, 256 MB RAM, 3 MB free disk space, TCP/IP connection.

What's new in this version: Added branding support to File Transfer dialogs. Fixed issue with clicking on branding image shown in the main window.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Bopup Observer on 30 Mar 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Bopup Observer Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (6 votes)
Excellent
Your rating
Your review