Cryptocat for Chrome 2.1.15

Cryptocat for Chrome 2.1.15

Developer's description
Published by Cryptocat on 24 Nov 2013

"Aplicație criptată de mesaje instantanee criptate"

Cryptocat este un experiment deschis, deschis, care are ca scop furnizarea unui mediu deschis și accesibil pentru mesageria instantanee, cu un strat transparent de criptare care funcționează chiar în browserul dvs.
Cryptocat își propune să faciliteze atât ușurința de utilizare și accesibilitatea oferită de aplicațiile web, cât și securitatea oferită de criptografia de pe partea clientului pentru a oferi mesagerie instantă de grup, partajarea de fișiere criptate și multe altele.

Cryptocat este dezvoltat de avocații de confidențialitate, pentru avocații de confidențialitate. Furnizorii mari de date, cum ar fi Google și Facebook, continuă să acumuleze cantități uriașe de informații personale, fără a oferi nicio garanție a confidențialității, în timp ce criptarea rămâne în mare măsură inaccesibilă. Aceasta înseamnă că o mulțime de ceea ce faceți online nu este sub controlul dvs., ci mai degrabă susceptibil de interceptare guvernamentală sau corporativă.

Cryptocat își propune să reducă diferența pentru cei care au nevoie de comunicații criptate ușor accesibile.
 • Size

  0.00 KB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  24 Nov 2013
 • Downloads

  595 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan Cryptocat for Chrome for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review