Fax4Office 3.00.1202

Fax4Office 3.00.1202

Developer's description
Published by 4Team Corporation on 5 Jul 2013

"Creați, trimiteți, primiți și gestionați faxuri"

Trimiterea și primirea de mesaje prin fax din Windows 2000 / XP / Vista nu a fost niciodată mai ușoară. Nu este necesar un aparat de fax. Utilizați linia telefonică obișnuită și / sau Internetul pentru a trimite, primi și gestiona faxuri de pe computer la fel de ușor ca e-mailul sau ca într-un fax obișnuit, doar încărcați (trageți și eliberați) un document, tastați un număr de fax și faceți clic pe „ Buton Trimite acum ”. Creați mesaje facsimile cu pagini de acoperire direct din documente și imagini. Deschideți-le, răspundeți-le sau trimiteți-le către un alt destinatar fax sau e-mail, cum ar fi e-mailul obișnuit folosind Microsoft Outlook sau Fax Console. Toate faxurile trimise vor fi stocate în folderul „Elemente trimise” și marcate ca „fax”. Utilizează multiplicarea atașamentelor și creează pagini de copertă personalizate. Alegeți fișierul dvs. din orice locație: Desktop, Documentele mele sau Windows Explorer: faceți clic dreapta pe el, selectați „Trimite la” - Fax sau faceți clic pe pictograma „Fax” din bara de instrumente când documentul este deschis. Puteți trimite orice document Word, Excel, PDF sau pagină Web direct de la Microsoft Internet Explorer sau Microsoft Outlook și alte programe, fără să îl imprimați anterior.
Funcții avansate puternice:
 Scanați și trimiteți faxuri instantaneu. Apăsați butonul "Scanare" pentru a începe scanarea unui document care va fi atașat automat la mesajul fax.
 Transmite automat mesaje fax la orice adresă de e-mail automat.
 Primiți automat mesaje fax.
 Tipăriți automat mesajele fax primite
 Windows Vista, Office 2007, Internet Explorer 7 compatibil
 Trimiteți un fax prin imprimarea oricărui document la imprimanta Fax4Office
 Gestionați, editați sau creați pagini de copertă fax
 Vizualizați mesajul fax creat
 Trimiterea profilurilor. Creați profiluri de trimitere prin fax pentru a trimite cu ușurință mesaje de fax folosind diferite seturi de opțiuni - aveți mai multe opțiuni de trimitere și planificare de faxuri.
 Trimiteți faxuri către mai mulți destinatari
 Integrare Microsoft Outlook. Citiți, trimiteți sau trimiteți faxurile folosind Microsoft Outlook.

Requirements: fax-modem or internet access

What's new in this version: new redisigned interface; fax via internet; auto-forwarding via e-mail; auto-print; sending profiles;

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Fax4Office on 5 Jul 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Bitdefender:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Fax4Office Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (2 votes)
Good
Your rating
Your review