Joyfax Broadcast 8.55.0113

Joyfax Broadcast 8.55.0113

Developer's description
Published by Joyhong software on 13 Jan 2021

"Usor de folosit software-ul de radiodifuziune Fax."

Un software-ul de fax personalizate pot ajunge la mii de oameni fără nici o limită. Acest lucru ușor de utilizat produsul este instrumentul ideal de comunicare pentru comercializare fax, comunicare client, notificare eveniment, publicarea newsletter-ul și mai mult. Fax de locuri de muncă de difuzare poate fi configurat pentru a rula la anumite ore sau în fundal.

Caracteristici:
1) Oferă fax de locuri de muncă de difuzare repede. Joyfax Broadcast este complet scalabil de la un singur port / linie de până la 36 de porturi / linii.
2) Beneficiarii de import din fișiere CSV. Fax Broadcast vine complet cu vrajitori de import, pentru a facilita intrările beneficiare. Nu există o limită cu privire la numărul de destinatar.
3) Personalizare faxurile cu anteturile faxurilor personalizate și coperți. Fax Broadcast vă permite să personalizați mesajele de fax pentru a se potrivi nevoilor destinatarilor. Personalizați numele expeditorului, numele destinatarilor, imagini / logo-uri, pagini întregi de acoperire, anteturile faxurilor personalizate și mai mult ...
4) retrimite automat faxurile nu pot fi livrate. După difuzarea faxului sa încheiat, Joyfax Broadcast poate retrimite în mod automat toate faxurile nu pot fi livrate.
5) rapoarte de fax. Utilizatorii pot crea rapoarte instant pe locuri de muncă de succes și nereușite de difuzare de fax.
6) Conversia orice fișier de tipărit într-un format faxable. Deschideți și de a converti orice fișier Microsoft Office sau PDF direct din aplicația Joyfax Broadcast
7) apelarea la distanta Inteligent / detectare cod locală.

Requirements: Fax modem

What's new in this version: Optimized of Fax over IP.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Joyfax Broadcast on 13 Jan 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Joyfax Broadcast Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0.5/5 (2 votes)
Bad
Your rating
Your review