Remote Phone Control for Cisco Phones 2,1,3

Remote Phone Control for Cisco Phones 2,1,3

Developer's description
Published by Uplinx-Software on 21 May 2014

"Control de la distanță pentru telefoanele IP Cisco"

Instrumentul de control de la distanță al telefonului Uplinx-Software pentru comunicații unificate Cisco permite unui administrator de telefon sau al unui operator de service service să controleze de la distanță un telefon IP Cisco în cadrul întreprinderii sale pentru a-i valida sau modifica configurația. Instrumentul permite executarea operațiunilor telefonice directe de la distanță, dar cu același nivel de control ca stând în fața telefonului.

Conectați de la distanță un profil de mobilitate de extensie, verificați afișajul telefonului și apelați telefonul de birou pentru a rezolva probleme fără a călători sau a angaja utilizatorii finali sau personalul site-ului. Personalul de asistență poate acum vizualiza și controla de la distanță un telefon IP Cisco și vorbi cu un membru al personalului prin anumite funcții unice care pot fi configurate pe receptorul IP sau pe Profilul dispozitivului utilizator, cum ar fi: preluarea grupului, conferința sau un grup de vânătoare.

Cisco Extension Mobility: Personalul va putea să caute și să se conecteze și să se deconecteze de la distanță cu un receptor de la distanță, cu un profil de Mobilitate de extensie a utilizatorilor.

Operațiuni în vrac pentru mobilitatea de extindere Cisco și fundal implementarea de imagini pentru a efectua raportul de stare Extensie Mobilitate, deconectare și re-autentificare, imagine de fundal pe un grup de telefoane.

Înregistrați și redați Macro-urile cu cheie de telefon pentru a configura de la distanță telefoanele. Setați imagini de fundal și tonuri de apel pe fiecare linie sau orice altă setare de telefon accesibilă doar la telefon. Controlul telefonului de la distanță pentru telefoanele IP Cisco este disponibil ca o aplicație de tip Windows pentru desktop independent și ca o ediție a serverului web care necesită doar un browser web pe desktop.

Ediție desktop: aplicație bazată pe Winform pentru inginerii de implementare pentru rezolvarea problemelor și efectuarea operațiunilor de loturi: conectare / deconectare EM Bulk, imagini de fundal, Macrosuri cheie telefon pentru telefoanele IP Cisco și Cisco CUCM, Cisco Unified Communications Manager și Express. Este ideal pentru proiectele Cisco noi sau actualizate pentru a efectua operațiuni de loturi de conectare / deconectare EM, distribuție de imagini de fundal, macro-uri (de exemplu, pentru a seta tonuri de apel pe linii.

Ediția web este pentru asistență și asistență.

Pentru mai multe informații, consultați www.uplinxcom

Requirements: Cisco CallManager / CUCM Cisco Unified Communications Manager6 to 10, Cisco IP phones

What's new in this version: New release for Cisco Unified Communications 6 to 10

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Remote Phone Control for Cisco Phones on 21 May 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Remote Phone Control for Cisco Phones Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review