FreeStyler for Chrome 2.3.2.14

FreeStyler for Chrome 2.3.2.14

Developer's description
Published by freestyler.ws on 3 Mar 2016
 • Size

  0.57 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows, Mac OS
 • Price

  $0
 • Updated

  3 Mar 2016
 • Downloads

  405 (6 last week)

"Browser addon pentru stilul pe site-urile pe care le vizitați"

FreeStyler este un add-on de browser care are tot ce ai putea avea nevoie pentru a modela site-urile web pe care le vizitezi conform gustului tău. Acesta oferă un număr mare de stiluri gata de utilizare cu un sistem convenabil de gestionare a acestora.

        Stilul de utilizator este un skin pentru un site web, care are ca scop să ofere o imagine absolut nouă, aplicând o nouă culoare și o temă, un aspect diferit de fundal sau de elemente. În acest fel, scoateți din viziunea dvs. conținutul irelevant, modificați schemele de culori sau restructurați complet întregul site.

Toate stilurile FreeStyler care funcționează sunt găzduite pe site-ul companion FreeStyler.WS. Este o bază imensă de teme gratuite, create și împărtășite de utilizatori în întreaga lume.

Cu FreeStyler poți:
1. Aplicați stiluri site-urilor - puteți modifica aspectul oricărui site pe care îl doriți. Încercați una din mii de stiluri gata de utilizare create de alți utilizatori sau faceți-vă propria și împărtășiți-o cu comunitatea FreeStyler.WS.

2. Obțineți sugestii de stil pentru site-ul vizualizat în prezent - FreeStyler vă va recomanda stiluri care se potrivesc site-urilor pe care le vizitați cel mai bine. Doar deschideți meniul FreeStyler din colțul din dreapta jos al paginii și alegeți-l pe cel care vă place. Veți putea previzualiza și instala stiluri cu un singur clic.

3. Căutați și instalați stiluri de la FreeStyler.WS - puteți instala orice stil care vă place chiar de la FreeStyler.WS. Doar faceți clic pe butonul "Instalați stilul" de pe pagina de stiluri.

4. Gestionați stiluri - puteți gestiona toate stilurile instalate pe o pagină de administrare. Permite activarea, dezactivarea, editarea, actualizarea sau eliminarea stilurilor în orice moment. De asemenea, puteți gestiona stiluri aplicate pentru pagina vizualizată în prezent cu meniul FreeStyler.

Pentru utilizatorii avansați, FreeStyler oferă capabilități de editare a stilului, cu o previzualizare a clicurilor, evidențierea sintaxei și validarea CSS.

Acum, autorii pot încărca stiluri noi sau editate pe site-ul FreeStyler.WS direct din extensie prin intermediul butonului "Salvați și încărcați" în editorul extensiei. Opțiunea este disponibilă atât pentru stilurile noi, cât și pentru versiunile actualizate ale stilurilor pe care le dețineți.

Requirements: Last Google chrome

What's new in this version: Minor bug fixes

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan FreeStyler for Chrome for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review