Accelerate 4.0

Accelerate 4.0

Developer's description
Published by Webroot Software,Inc on 25 Jul 2010

"Boost conexiunea la internet."

Viteze de conectare la Internet poate fi frustrant, iar hardware-ul necesar pentru a accelera modernizează sistemul de sus poate ajunge foarte scump. Webroot Software ofera solutii proiectate pentru a vă ajuta să obţineţi cele mai multe din conexiunea dvs. de Internet curent, fără a face investiţii costisitoare în upgrade-uri hardware. Accelerarea este un uşor de utilizat program de software care îmbunătăţeşte viteza de conectare la internet pentru dial-up modem, modemuri de cablu, DSL, şi conexiunile LAN.În mod implicit, cele mai multe modemuri şi conexiunile de reţea în Windows nu sunt configurate pentru a transfera date la maximum sau viteza lor, cele mai eficiente (de exemplu, 28800, 56KB). În timp ce viteza maximă de transfer de o conexiune de modem / reţea pot fi modificate doar prin upgrade-uri hardware costisitoare, Accelerarea optimizează setările Windows pentru transferul de date prin modem / reţea de conexiuni la viteze mai mari care rezultă de descărcare, de încărcare mai rapid site-ul web, şi o creştere globală în navigarea pe web sesiune de viteză. Deoarece modem / setările de reţea sunt unice, vă ajută să Accelerarea ajusta setările specifice pentru a obţine cea mai bună performanţă posibilă, din hardware-ul curent. Un user-friendly "accelerare wizard" vă ghidează prin procesul de optimizare, permiţându-vă să alegeţi dacă pentru a schimba setările pe cont propriu sau urmaţi modificările recomandate.

What's new in this version: has improved functionality to better optimize Windows XP and NT Internet connections,has improved functionality to better optimize Dial-up, Cable and DSL connections,has an easier to use interface,has various bug fixes and other misc. internal improvement

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Accelerate on 26 Mar 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Accelerate Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (1 votes)
Good
Your rating
Your review