Advanced Web Ranking 7.5

Advanced Web Ranking 7.5

Developer's description
Published by Caphyon Ltd. on 10 Aug 2013
 • Size

  75.61 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows, XP, Vista, Unix, Linux, Mac OS
 • Price

  $99 Buy full version
 • Updated

  10 Aug 2013
 • Downloads

  374 (1 last week)

"Ajută verifica poziția site-ul dvs.."

Verificarea poziția site-ul dvs. este o sarcină foarte consumatoare de timp. Se poate lua tu de zile pentru a se finaliza prin căutarea manuală în motoarele de căutare. Asta în cazul în Advanced Web Ranking vine vorba de a ajuta. Advanced Web Ranking este capabil de a interoga peste 800 de motoare de căutare și de a afla rapid dacă se deplasează în sus sau în jos în clasament, sau în cazul în care site-ul dvs. este listat la toate. Acesta va urmări progresele înregistrate de dvs. Topul în timp și afișează aceste informații într-un format ușor de citit și de înțeles rapoarte grafice și tabelare. Acesta vă poate ajuta verifica nu doar poziția site-ul dvs., dar poziția de site-uri web concurenților dvs., de asemenea.

Advanced Web Ranking are capacitatea de a genera și e-mail rapoartele după o actualizare a fost terminat. Cuplu care, cu capacitatea de actualizări programate, și veți putea să porniți computerul în dimineața și găsi rapoarte cu privire la site-urile dvs. rândurile așteaptă în Inbox. Ca un SEO, puteți avea actualizări curs de a alerga și trimise la clienții dumneavoastră în fiecare noapte chiar fără ridicarea unui mână. Diverse tipuri de rapoarte (locul Acum, Top Site-uri, site-uri Web, etc), pot fi create în oricare dintre formatele Advanced Web Ranking suporturi (PDF, HTML, Excel, XML sau text). Apoi, ei pot fi trimise prin email la oricare dintre adresele pe care le alege din Address Book sau salvate într-un folder unde le puteți accesa pe Internet.

Requirements: Java Runtime Environment 1.5 or greater

What's new in this version: This version features a printable report grouped by keyword category, for the Overview report, the ability to get Google Suggest from countries, the ability to export to HTML for the Website Optimisation and the Website Optimisation Overview - Top 10 comparison.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan Advanced Web Ranking for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (1 votes)
Good
Your rating
Your review