AnyDesk 5.2.2

AnyDesk 5.2.2

Developer's description
Published by AnyDesk Software GmbH on 12 Jul 2019
 • Size

  2.79 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $79.00
 • Updated

  12 Jul 2019
 • Downloads

  3,554 (9 last week)

"Cel mai rapid software-ul desktop la distanță!"

Știi cum remote desktop folosit pentru a fi: lentă și obositoare. Pentru dezvoltarea AnyDesk, am făcut un pas înapoi și ne-am pus întrebări fundamentale. Cum ar trebui să funcționeze desktop-ul de la distanță? Ce este fezabil cu hardware-ul modern de calculator? AnyDesk a fost proiectat de la sol până la a fi la sol de rupere. La miezul ei este DeskRT, un nou codec video, care este special conceput pentru interfețe grafice cu utilizatorul. De aceea, AnyDesk este un salt înainte.

AnyDesk este cel mai rapid software desktop la distanță pe piață. Acesta permite noi scenarii de utilizare și aplicațiile care nu au fost posibile cu curent continuu software-ul desktop la distanță.

AnyDesk transmite 60 de cadre pe Socond prin rețele locale și multe conÂnecÂtions pe internet. Acest lucru este mult mai mult decât orice aplicație desktop la distanță comÂpeÂting și face mișcare pe ecran cât mai lină posibil, ca cele mai multe display-uri pentru PC funcționează, de asemenea, la 60 de cadre pe secundă. AnyDesk face posibilă impulsive liber de lucru.

Latența la cel mai scăzut nivel posibil este critica pentru a lucra pe un desktop la distanță. Este mai mică latență, cu atât mai repede PC-ul la distanță răspunde la datele introduse. Din moment ce conexiunile internet impun întotdeauna o anumită latență atunci când se transmit date de la un PC la altul, este foarte important ca AnyDesk adaugă cât mai puțin posibil la proiectul de lege. În rețele locale, AnyDesks latență se află sub 60 de milisecunde și nu mai este perceptibil.

În cazul în care software-ul desktop la distanță este utilizat printr-o conexiune la internet, cea mai mare eficiență posibilă este factorul bandwith decisiv. Acest lucru este valabil mai ales pentru conexiunile mobile, cum ar fi UMTS. AnyDesks eficiența lățimii de bandă, face posibilă realizarea sarcinilor de birou fluent de la 100 kB / sec de lățime de bandă disponibilă. Dar, de asemenea, cu lățimi de bandă mai mici, AnyDesk încă mai funcționează mult mai bine decât concurența.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested AnyDesk on 12 Jul 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
AnyDesk Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (4 votes)
Excellent
Your rating
Your review